Fisher-Price

Fisher-Price har sedan 30-talet tillverkat roliga barn- och babyleksaker och deras produkter har varit en självklarhet i barnrummen i flera generationer. De erbjuder stimulerande och utvecklande produkter för barn i alla åldrar med allt från aktivitetsleksaker och mjukisdjur till skallror och barnkläder. På Jollyroom har vi ett brett utbud av Fisher-Prices fantastiska produkter som hör hemma i varje barns rum!

 

  • Fisher_Price_Logga.png

38 träffar.

Fisher-Price - ett varumärke med flera års erfarenhet i ryggen

Fisher-Price är ett populärt varumärke som tillverkar barn- och babyprodukter. Företaget etablerades redan under 1930-talet och har sedan dess producerat leksaker och babyprodukter som än idag är populära inslag i barnfamiljen och barnrummet. Fisher-Price säljer barnleksaker vars syfte är att vara roliga och nyttiga för barnens utveckling. Leksakerna skapas ur resultat av många utförliga observationer och intervjuer som har gjorts med föräldrar och barn. Fisher-Prices leksaker är därför alltid anpassade till barnens behov och utvecklingsstadier. Det är en stor orsak till varför Fisher-Price är så populära! En lekstund med leksaker från Fisher-Price ger därför ditt barn en rolig upplevelse samtidigt som hens nyfikenhet och kreativitet stimuleras. Oavsett om du söker en leksak till din nyfikna bebis eller till din äldsta, kommer du garanterat att hitta den i Fisher-Prices stora sortiment!


Hitta alla dina leksaker från Fisher-Price på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du ett stort och brett sortiment av produkter och leksaker från Fisher-Price. Här hittar du många stimulerande och underhållande leksaker som ditt barn kommer ha många roliga stunder med. Vi har även en mängd av roliga aktivitetsleksaker, byggsatser, gosedjur, stapelklossar, speldosor och populära babygym. I vårt stora sortiment av Fisher-Price-produkter finner du också babygungor, hoppstolar, söta babytofflor och en massa mer!


Alltid 14 dagars ångerrätt och 365 dagars öppet köp

När du handlar en leksak från Fisher-Price hos oss kan du vara säker på att du hittar den till ett lågt pris. Hos oss behöver du inte oroa dig för att köpa fel produkt, för när du handlar på Jollyroom har du alltid 14 dagars ångerrätt och öppet köp i ett helt år. Välkommen in och hitta ditt barns nya favoritleksak här på Jollyroom!