-40%

Beemoo Care Badbalja + Badhjälp Blå

269 kr 448 kr Du sparar: 179 kr (-40%)
Tillfälligt slut Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Beemoo Care Badbalja + Badhjälp är ett praktiskt badpaket som består av en rymlig badbalja och en smidig badhjälp med sugkoppar. Placera badhjälpen i badbaljan för att förenkla badstunden med de allra minsta!

Paketet innehåller:
Badbalja
Badhjälp

Beemoo Care Badbalja är en rymlig badbalja med smart avtappningsfunktion i botten. Badbaljan har söt design med hjärtan och är anpassad för att det ska vara enkelt och bekvämt för dig som förälder att bada ditt barn. Badbaljan kan användas med badhjälp/badstol för att göra badet smidigare för både dig och barnet.

Beemoo Care Badhjälp är en badhjälp till Beemoo Care Badbalja. En badstol är smidig till de allra minsta barnen eftersom den gör att barnen kan ligga bekvämt i vattnet med huvudet ovanför vattenytan. Detta underlättar även för dig som förälder eftersom du då kan använda båda händerna till tvättning. Beemoo Care Badhjälp fästs i badbaljan med hjälp av sugkoppar.

Badstolen har sött ankmotiv på ryggstödet vilket gör badstunden lite roligare!

Vill du veta mer? Klicka in på de enskilda produkterna här ovan för att läsa mer om bland annat material och mått!
Art: 901080

Varumärke

Beemoo

Beemoo erbjuder smarta och stilrena produkter för den aktiva familjen. De har ett stort utbud av barnvagnar, åkpåsar, resesängar och hoppgungor som är kända för sin höga kvalitet. Hos Jollyroom finns Beemoos funktionella produkter som förutom att vara snygga också underlättar livet för småbarnsfamiljer.

Se mer från Beemoo »