Spänngrindar

En spänngrind är en smart barngrind som hjälper er att skapa ett barnsäkert hem. Spänngrindar kan placeras i alla öppningar i hemmet och nedanför trappan men rekommenderas dock inte att placeras ovanför trappan. I vårt sortiment hittar du en mängd härliga spänngrindar från älskade vaumärken som BabyDan och Lindam!
27 träffar.

Säkerhetsgrinden du inte behöver skruva upp

En spänngrind monterar du enkelt upp i en dörrkarm eller vid trappan. För att spänna upp en spänngrind behöver du varken borr eller skruv. Dessa säkerhetsgrindar har fiffiga tryckfjädrar på sidorna med väggbrickor som du spänner mot dörrkarmarna eller mellan två väggar. Du kommer därför aldrig behöva oroa dig för att grinden ska lämna fula märken eller borrhål när du sen ska monterar ner säkerhetsgrinden. Med en spänngrind skyddar du barnet från att göra sig illa på ställen som trappan, balkongen, uteplatsen eller andra rum där det finns saker hen kan göra sig illa på. Säkerhetsgrindarna har fiffiga handtag som en vuxen person enkelt kan öppna men är svårt eller omöjligt för ett barn.


Hitta er nya säkerhetsgrind hos oss

På Jollyroom värnar vi om barnens säkerhet och erbjuder därför dig ett stort utbud av säkerhetsgrindar. Hos oss hittar du spänngrindar i klassisk stil med enkla handtag för att underlätta för dig som förälder. Här finner du spänngrindar i olika storlekar och modeller, i rejäla konstruktioner som ser till att ditt barn hålls säkert. Här hittar du spänngrindar från varumärken som Babydan och Lindam.  


14 dagars ångerrätt och ett helt års öppet köp

Skulle du inte bli nöjd med din spänngrind kan du enkelt och snabbt skicka tillbaka varan. Kom ihåg att du alltid har öppet köp i ett helt år och en ångerrätt på 14 dagar, så du kan känna dig säker på att du köper rätt produkter till ditt barn.

Välkommen!