BabyBjörn Middagsset för Barn, Rosa
BabyBjörn Middagsset för Barn, Rosa
BabyBjörn Middagsset för Barn, Rosa
BabyBjörn Middagsset för Barn, Rosa
BabyBjörn Middagsset för Barn, Rosa
BabyBjörn Middagsset för Barn, Rosa

BabyBjörn Middagsset för Barn, Rosa

310 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Nordens största barn- & babybutik
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Ett middagsset från BabyBjörn. Setet innehåller en haklapp, en tallrik, en mugg, en sked och en gaffel.

Haklappen är bekväm att bära och har steglöst justerbar halslinning som ligger skönt mot barnets hals utan att skava. Haklappens stora spillficka rymmer mycket kladd och är anpassad så att den inte hakar fast under bordet.

Tallrikens treklöverform gör att barnet lättare kan skopa upp maten på besticken. Tallriken står också stadigt på bordet utan att glida eller välta, och dess kant är formad så att det är svårt för små händer att greppa och slänga iväg tallriken.

Skeden och gaffeln har korta skaft som är lätta för barn att hålla i och fungerar för både höger och vänster hand. En ring längst ner på skaften ser till att barnets hand inte glider för långt ner på besticken.

Muggen är skön att hålla i, står stadigt på bordet utan att glida och är svår att välta. Den rundade kanten är mjuk mot barnets läppar.

Alla köks- och badrumsprodukter från BabyBjörn uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd.

- Tål att maskindiskas
- Tål mikrovågsugn

Rekommenderad ålder: Från 8 månader.
Art: 883702

Videoklipp

Information

Material Plast (PP och TPE), fri från BPA
Övriga mått Haklapp: 37 x 21 x 7 cm
Halsmått: 19–30 cm
Tallrik: 19,5 x 19,5 x 3,5 cm
Bestick: 3,5 x 12 x 2 cm
Mugg: 100 ml
Tvättråd Torka med trasa
Tål diskmaskin

Varumärke

BabyBjörn

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av BabyBjörns barnprodukter. BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag men deras produkter finns idag över hela världen. BabyBjörn strävar efter att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer genom att utveckla säkra och innovativa produkter av högsta kvalitet för barn upp till tre år. Hos oss finns allt från BabyBjörns bärselar och resesängar till deras babysitters.

Se mer från BabyBjörn »