Burt's Bees

Burt's Bees Baby Bee Badskum

Tillfälligt slut

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Tillfälligt slut
219 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Bevaka produkt

Beskrivning

Låt barnen leka i badet med detta växtbaserade badskum från Burt’s Bees. Badskummet innehåller näringsrikt sojaprotein, vitamin B och väsentliga mineraler som skonsamt rengör och vårdar ditt barns hud. Badskummet svider inte i ögonen och gör huden silkeslen och återfukad.

- 99,9 % naturlig
- Testat av barnläkare
- Inga parabener
- Inga sulfater
- Ingen konstig doft
  • - Denna produkt täcks av hygienskäl inte av vår ångerrätt efter att du öppnat förpackningen. Läs mer om våra köpevillkor på sidan Kundservice.

Art:  10011523

Få mer inspiration här

Information

Volym 350 ml

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data