Kokoso

Kokoso Baby Skin Care Essential Gift Set

Tillfälligt slut

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Tillfälligt slut
419 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Bevaka produkt

Beskrivning

Kokoso Baby Skin Care Essential är speciellt skapad för att hålla ditt barns hud bortskämd och ren. Du får med en mild och näringsrik hår- och kroppstvål, en naturlig tvättsvamp och en burk med naturlig olja, speciellt tillverkad med de minstas känsliga hud i åtanke – allt i en fin presentask.

Tvålen är speciellt anpassad för barns känsliga hår och hud och rengör därmed skonsamt ditt barn från topp till tå. Innehåller ekologisk kokosolja som återfuktar och vårdar huden. Bara en liten mängd krävs för att göra huden mjuk, len och väldoftande.

Svampen mjukgör och skyddar barnets känsliga hy. Den kan användas både till ansikte och kropp och är doftfri. Vid användning av svampen blir huden silkesmjuk och ren då den består av naturliga antioxidanter och fibrer från Konjacplantan. Svampen är naturligt hård när den är torr och blir mjuk när du sköljer den i ljummet vatten.

Oljan har en mild doft och mjukgörande egenskaper. Massera in efter badet eller när huden behöver extra återfuktning. Fri från kemikalier och perfekt för känslig hud.

Art:  10140729

Få mer inspiration här

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data