Kokoso

Kokoso Baby Skin Care Essential Gift Set

4 KVAR
4 KVAR
389 kr
Lägg i varukorgen

Prisgaranti
365 dagars öppet köp
Fri frakt över 1 000 kr

v3_Flash_prices_CMS_SE.gif

Titta hit! Massa produkter från alla kategorier till fantastiska priser!

Beskrivning

Kokoso Baby Skin Care Essential är speciellt skapad för att hålla ditt barns hud bortskämd och ren. Du får med en mild och näringsrik hår- och kroppstvål, en naturlig tvättsvamp och en burk med naturlig olja, speciellt tillverkad med de minstas känsliga hud i åtanke – allt i en fin presentask.

Tvålen är speciellt anpassad för barns känsliga hår och hud och rengör därmed skonsamt ditt barn från topp till tå. Innehåller ekologisk kokosolja som återfuktar och vårdar huden. Bara en liten mängd krävs för att göra huden mjuk, len och väldoftande.

Svampen mjukgör och skyddar barnets känsliga hy. Den kan användas både till ansikte och kropp och är doftfri. Vid användning av svampen blir huden silkesmjuk och ren då den består av naturliga antioxidanter och fibrer från Konjacplantan. Svampen är naturligt hård när den är torr och blir mjuk när du sköljer den i ljummet vatten.

Oljan har en mild doft och mjukgörande egenskaper. Massera in efter badet eller när huden behöver extra återfuktning. Fri från kemikalier och perfekt för känslig hud.

Art: 10140729

Kundbilder