Nappar

Alla barn älskar sina nappar och de blir fort en självklarhet i alla barns uppväxt. Här hittar du ett stort utbud av nappar från kända varumärken så som Esska, Chicco och Teddykompaniet till ditt barn. Alla våra nappar håller högsta kvalitet och finns i mängder av roliga färger och mönster för er att välja bland!
486 träffar.

När bör man använda napp?

En napp är inte bara ett verktyg för att lugna; det är en viktig del av föräldraskapet som kan ge tröst när ditt barn behöver det som mest. Den mjuka knuffen att introducera en napp kan komma vid olika tillfällen. Många familjer upplever att en napp hjälper till att lugna ett spänt barn under flygresan, före läggdags eller under andra övergångsperioder. När amningen är etablerad, vanligtvis vid 2-4 veckors ålder, kan en napp bli en del av ditt barns dagliga rutin för att hjälpa till med barnets sugreflex.

Napp för vilken ålder?

Åldern på ditt lilla barn är avgörande för att välja rätt napp. Från nyfödd till småbarn har varje stadie en skräddarsydd design. Silikonnappar, som är kända för sin hållbarhet och enkla rengöring, är idealiska för nyfödda som ännu inte har utvecklat tänder. När barnen växer kan de gå över till alternativ som är lämpliga för spädbarn från 6 månader och uppåt, utformade för att passa deras utvecklingsförändringar. För äldre spädbarn finns det nappar som tar hänsyn till ditt barns komfort och tandutveckling.

Vilken storlek på napp passar mitt barn?

Storleken på den napp du väljer är lika viktig som att välja rätt tidpunkt för att använda den. En napp i rätt storlek ger den mest effektiva lugnande upplevelsen och garanterar säkerheten för din baby eller ditt barn. De flesta märken kategoriserar sina nappar efter åldersgrupp 0-6 månader, 6-18 månader och 18 månader och äldre. Kontrollera alltid på förpackningen vilken ålder som rekommenderas för att vara säker på att du ger ditt barn en napp som passar just deras utvecklingsstadier.

Hur ofta ska man byta nappar?

När napparna åldras bör du kontrollera att de inte är skadade eller försvagade, särskilt om du har valt latex och byta ut dem vid behov, vanligtvis varannan månad, för att garantera ditt barns säkerhet och hälsa.
Hos oss på Jollyroom finner du ett brett utbud av nappar till baby och barn från marknadens absolut populäraste varumärken, som BIBS, Philips Avent, MAM och massa mer!