Skötbäddar

En skötbädd är en bekväm madrass som man har till skötbordet för barnets komfort. Skötbäddar finns i många olika färger och mönster och de passar de allra flesta skötbord. Skötbäddarna är oftast tillverkade med akrylbelagd bomull vilket gör att de tål väta och är avtorkningsbara. Vanligtvis använder man också ett överdrag eller skötbäddsunderlägg som komplement för att barnet skall ligga lite skönare. Önskas en smidig skötbädd så rekomenderas den uppblåsbara varianten.
110 träffar.

Vad bör du ha på en skötbädd?

Skötbäddar har utvecklats från att bara vara funktionella till att bli en hörnsten i barnrummet, med en blandning av säkerhet och stil vid varje blöjbyte. När du utrustar din skötbädd för att säkerställa en mjuk och bekväm yta för ditt barn finns det några viktiga saker du bör tänka på. För det första bör du välja en skötbädd med praktisk design som inte bara underlättar blöjbytet utan också gör det bekvämare för ditt barn. En skötbädd med upphöjda sidor gör det säkrare att byta om, så att barnet ligger stadigt och risken för att det rullar av minskar. Dessutom är det alltid klokt att ha ett lager med viktiga sköttillbehör inom räckhåll. Tänk på blöjor, våtservetter, krämer mot utslag och några spännande leksaker för att hålla ditt barn underhållet under processen. Kom ihåg att skötbädden också handlar om barnets upplevelse. Ett mjukt överdrag till skötbädden kan göra det behagligare för bebisen, vilket gör rutinen mycket trevligare för er båda.

Hur lång är en skötbädd?

När det gäller nödvändigheter för barnrummet kan storleken på skötbädden ha stor betydelse för hur du och ditt barn upplever blöjbytet. Längden är en viktig aspekt att ta hänsyn till, särskilt när ditt barn växer. Vanligtvis är en skötbädd mellan 70 och 85 cm lång, vilket ger gott om utrymme. Det är värt att välja en skötbädd som inte bara är tillräckligt lång utan också utformad för att passa de flesta skötbord eller byråer, så att den blir ett harmoniskt tillskott till barnrummet. Och om du är på språng kan du överväga ett vikbart, mer kompakt alternativ som inte kompromissar med längden när den är utfälld.

Hos oss på Jollyroom finner du ett brett utbud av skötbäddar till bebisar från marknadens absolut populäraste varumärken som Petite Chérie, Beemoo, Done By Deer, Jollein och massa mer!