Balaklavor

När det är kallt och vinden biter kan en varm balaklava vara precis det ditt barn eller baby behöver för att kunna leka obehindrat. Hos Jollyroom hittar du balaclavas, rånarluvor och skidmasker i fina färger för alla åldrar.
84 träffar.

Balaklava till barnen när kylan verkligen tränger på
Här uppe i norr kan det bli väldigt kallt om vintern, till och med så kallt att man emellanåt måste klä på barnen ett extra lager. Då kommer en balaklava väl till användning!  Med en värmande balaklava i ull eller fleece täcker du barnets huvud, öron och hals på ett perfekt sätt när kylan råder på lekplatsen. Vill du slå två flugor i en smäll? Testa några av våra funktionella balaklavor som kombinerar mössa och halsduk och håller ditt barn varm och skyddad från vind. Balaklavan kan användas bara som den är, eller under en mössa om det är riktigt kallt.   

Massvis med balaklavor på Jollyroom
Här på Jollyroom har vi massor av balaklavor för barn. Några modeller är speciellt utformade med kardborrknäppning för smidig av- och påtagning medan andra har en mer klassisk utformning. Men gemensamt för alla våra balaklavor för barn är att de är gjorda av bra material som ull och fleece, samt att de kommer från bra märken som Didriksons, Joha, KombiReima och många fler!

Glöm inte att vårt övriga sortiment för barn innehåller allt du behöver – så ta en titt! Här hittar du allt från vinterkläder, vinterskor till regnkläder och fleecekläder.