Mjukisbyxor

Mys till det med ett par mjuka och sköna mjukisbyxor till barnet. Hos Jollyroom finner du ett stort utbud av härliga mjukisbyxor i många olika modeller, storlekar och designer. Kika runt bland vårt sortiment från varumärken som Hust & Claire, Tiny Treasure, Name it, Geggamoja och Minymo och finn ett par mjukisbyxor som just ditt barn kommer älska!
219 träffar.

Mys till det för barnen

Att vara barn innebär många roliga saker, och kanske framförallt lek och skoj. Barn springer, hoppar och leker, och självklart ska de få göra det i bekväma kläder som tillåter dem att få vara just barn. I ett par sköna mjukisbyxor kan ditt barn röra sig fritt, utan att behöva vara rädd för att smutsa ner sig eller störas av hårt tyg som sitter åt. Mjukisbyxor är också perfekta för mysiga hemmakvällar uppkurade tillsammans i soffan. Skapa en mysigare vardag för ditt barn med ett par mjuka och sköna mjukisbyxor!
 

Hitta de perfekta mjukisbyxorna hos Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du ett stort sortiment av mjukisbyxor i många mönster, modeller och färger. Vi har mjukisbyxor för både tjejer och killar, i smala och mindre åtsittande modeller och i olika material. Hos oss hittar du sköna, mjuka byxor med fötter till din minsting och en mjukisbyxa med coolt tryck till din äldsta. Kolla in vårt sortiment och hitta mjukisbyxor från varumärken som Hust & Claire, Tiny Treasure, Name it och Geggamoja.

Glöm inte att Jollyroom har prisgaranti, 14 dagars ångerrätt och öppet köp i ett helt år. Ta en titt i vårt färgglada sortiment och hitta något som passar just ditt barn!