Nattlampor

En nattlampa skapar en avslappnad miljö i sovrummet och får barnet att känna sig tryggare. Hos Jollyroom finner ni ett stort utbud av nattlampor, galaxylampor och projektorer i härliga utformningar och färger, både för bordet, väggen och taket. Här finns nattlampor som spelar musik, projekterar stjärnhimlar i taket och med mysig belysning som stimulerar till sömn. Välj bland underbara produkter från älskade varumärken som Cloud B, Woodlii, Disney och Zazu!
224 träffar.

Mysiga och effektiva nattlampor till barnrummet

Nattlampor har länge varit en stor favorit hos barnen och är ett självklart inslag i barnrummet. En nattlampa stimulerar barnet till en god natts sömn samtidigt som den skapar en trivsam och härlig miljö. Barnet känner sig tryggt och får en mysig ljuspunkt i rummet inför sovstunden. Nattlampor finns i en mängd utföranden för att kunna passa alla barns olika behov. Vissa spelar rogivande musik och projekterar ljus i taket medan andra är mjuka som ett gosedjur. Vad alla dock har gemensamt är att de är framtagna för att ge ditt barn en så bra sömn som bara möjligt.


Fina nattlampor på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du en mängd underbara nattlampor i olika utföranden, färger och motiv. Vi har lampor med motiv av allt från fina djur till motiv av barnens favoritkaraktärer från Disney och Marvel. Vad ditt barn än har som favorit kan du räkna med att du finner det i vårt sortiment. Kika runt bland vårt stora urval och du kommer garanterat finna en nattlampa som just ditt barn kommer älska!