Tommee Tippee

Tommee Tippee Portabel Nattlampa Pingvin

9 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

9 KVAR
639 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

Tommee Tippee portabel nattlampa i form av en söt pingvin till barnets rum. Lampan står i en söt pingvin-figur och fungerar både som sänglampa - med ett mjukt sken vid sänggående - och som en bärbar nattlampa genom att man tar loss det bärbara ägget.
Barnen kan själva plocka upp det lysande ägget och använda det vid turer till toaletten eller när man vill ha med sig en kompis i mörkret. Lampan är tillverkad av lent silikon och har en form gör det lätt för små händer att bära.
Lampan behöver inga batterier utan kan enkelt laddas med en USB-kabel. Fulladdat ägg håller i upp till ca 10 timmar.
Rekommenderad ålder: Från 18 månader.

Art:  10111321

Få mer inspiration här

Information

Vikt (kg) 0,54

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data