Horredsmattan

Horredsmattan Mixed Alice Matta 70x250, Sand

Fri frakt
2 KVAR
2 KVAR
1 429 kr
Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Det här är en matta från svenska Horredsmattan. Horred är beläget i Sjuhäradsbygden, en region med djupt rotad hantverkstradition. Horredsmattan har funnits sedan 1956 och producerar fina, stilsäkra mattor än i dag. Mattorna är noggrant formgivna och vävda efter en hantverkstradition som gått i arv.

Mattan har ett klassiskt randigt mönster men får en modern prägel genom de olika mönstren i ränderna. Eftersom den är vävd med bomullsgarn är mixmattan mjuk att gå på samtidigt som den bibehåller sin tålighet genom vinylen. Mattan är nästintill outslitlig och lättskött samt tål att tvättas i maskin.

Eftersom mattan är vävd i Sverige med högt ställda produktionskrav är det en perfekt matta för den som letar efter lokala, närproducerade och miljövänliga alternativ. Horredsmattans plastmattor är tillverkade av plast, garn eller en kombination av båda. Mattan är REACH-certifierade vilket innebär att den inte innehåller några miljöfarliga ämnen. Plasten som har använts i mattorna kommer från Gislaveds folie.

Art: 10038379

Kundbilder

Information

Material 50 % bomull, 40 % PVC, 10 % polyester
Ftalatfri
Längd (cm) 250
Bredd (cm) 70
Tvättråd Maskintvätt
30°C