Babynest & Myspölar

Med en mjuk och skön myspöl eller ett babynest kan bebisen få en rolig plats att ligga och krypa runt på. Samla alla leksakerna, gosedjur och annat skoj på ett och samma ställe. Ett babynest eller en myspöl är också bra vid sitträning då det mjuka underlaget skyddar om barnet tippar på sidan. Här finner du härliga babynests med eller utan handtag från populära varumärken som BabyDan, Snuggle och Done By Deer!
127 träffar.

Hur länge kan du använda babynest?

När det gäller att hitta den perfekta platsen för ditt lilla barn att mysa på, har babynest blivit ett måste för sin mjuka omfamning och praktiska design. Ett babynest kan användas från nyfödd till ca 6 månaders ålder, beroende på barnets tillväxt och rörlighet. Det är dock viktigt att följa de specifika riktlinjer som tillverkaren tillhandahåller för den säkraste och mest optimala användningen.

När kan barnet vända sig i babynestet?

När ditt barn växer kommer det När ditt barn växer kommer det naturligt att börja utforska och testa sina fysiska förmågor. Det är en spännande tid när ditt lilla barn börjar vrida och vända på sig. Inom babynestets trygga ramar är det dock viktigt att vara extra vaksam. Vanligtvis börjar barnet vända sig och utforska mer vid 3-8 månaders ålder. Det är i detta skede som det är viktigt med noggrann övervakning. De mjukare väggarna i babynestet är utformade för att ge en mysig barriär, men se alltid till att barnet övervakas när det börjar visa tecken på att rulla eller vända sig. Att introducera magläge utanför babynestet under uppsikt är ett bra sätt att på ett säkert sätt utforska denna nya färdighet. När barnet visar tecken på att vända sig eller röra sig mer kan det vara dags att flytta det från babynestet till en rymligare sovmiljö, t.ex. en spjälsäng.

Hur länge sover bebisar i babynest?

Babynest handlar om att erbjuda en mysig plats för spädbarn att vila och sova. Nyfödda sover ganska mycket - upp till 16-17 timmar per dygn, men de gör det i korta stunder. Babynest kan vara särskilt användbara under dessa tidiga stadier när tupplurarna är täta och föräldrarna behöver en bärbar lösning som gör att deras barn kan vila tryggt både hemma och på resande fot. Kom ihåg att även om babynest erbjuder en mysig plats för ditt barn att njuta av ostörd sömn, bör de användas på ett ansvarsfullt sätt. Vi rekommenderar att du övervakar sömnen och undviker att lämna barnet utan uppsikt i sitt babynest, särskilt när barnet börjar bli mer rörligt.

Hos oss på Jollyroom finner du ett brett utbud av babynest och myspölar till barn från marknadens absolut populäraste varumärken, som Minitude, Alice & Fox, LIEWOOD,  Kaxholmen och massa mer!