Crescent Nordic XT inkl Skötväska, Black
Crescent Nordic XT inkl Skötväska, Black
Crescent Nordic XT inkl Skötväska, Black
Zooma

Crescent

Crescent Nordic XT inkl Skötväska, Black

Fri frakt
9 KVAR
9 KVAR
3 459 kr
Lägg i varukorgen

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Crescent Nordic XT är en nätt och smidig sittvagn med en robust och genomtänkt design för att bäst kunna klara det nordiska klimatet.

Den bekväma sittdelen är utrustad med fullt viloläge så att vagnen kan användas redan från 6 månaders ålder, justerbar fempunktssele, frontbygel med säkerhetsrem och en stor sufflett.

Chassit har stora, kullagrade lufthjul som passar på alla sorters underlag och framhjulen är svängbara som gör vagnen enkel och smidig att köra. Undertill finns en rymlig förvaringskorg med gott om plats för allt ni kan behöva ha med på promenaden.

Du får också med en enkel skötväska som matchar din Crescent-barnvagn. Skötväskan har gott om plats i flera fack, justerbar axelrem och en medföljande mjuk skötbädd.

- Uppfälld, H97 x B52 x L91 cm
- Fällbart ryggstöd
- Stor sufflett
- Fempunktssele
- Svängbara framhjul med lås
- Justerbart handtag i knäled
- Detaljer i läderimitation på handtag och frontbygel

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art: 905445

Kundbilder