Beemoo

Startpaket Beemoo Pro Multi inkl. Liggdel, Babyskydd, Bas, Bedside Crib, Skötbord

Fri frakt
7 KVAR
7 KVAR
9 999 kr
Lägg i varukorgen

Prisgaranti
365 dagars öppet köp
Fri frakt* över 1 000 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

Ett startpaket som innehåller allt du kan tänkas behöva för dig och ditt barn.

Pro Multi är en duovagn från Beemoo med ett lätt chassi i aluminium. Den har en vändbar sittdel och ett justerbart handtag. Sittvagnen har justerbart ryggstöd, ett vändbart säte och punkteringsfria hjul i EVA. Köp till en extra liggdel eller syskonsits och förvandla vagnen till en duovagn, syskonvagn eller en tvillingvagn – barnvagnen växer med barnfamiljen.

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size erbjuder barnet högsta säkerhet och komfort genom hela användningstiden. Babyskyddet är en del av BeSafes innovativa bilstolskoncept Modular, bestående av en ISOFIX-bas och två bilbarnstolar – en helhetslösning från 0–4 år. BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size kan enkelt monteras med bilens trepunktsbälte eller med Modular i-Size ISOFIX-bas. Tydliga indikatorer visar när kombinationen är rätt monterad, allt för att öka säkerheten och minska risken för felmontering. Både babyskydd och ISOFIX-bas är godkända enligt det strikta reglementet UN R129 (i-Size). Babyskyddet växer med barnet i flera steg och internbältet kan enkelt justeras med ett enhandsgrepp.

Medföljer ett stilrent och lättmöblerat skötbord i trä. Skötbordet Essential från JLY har ett hyllplan under skötytan med gott om utrymme för förvaringslådor, blöjor, kläder, tvättlappar och hygienartiklar. Medföljer även en bedside crib. Sängen är justerbar i höjd, vilket gör det enkelt för dig att sova nära ditt barn. Sängen har två meshfönster på vardera långsida och ena väggen kan fällas ner så att du lätt kan se och röra ditt barn även när du själv ligger ner. Sängramen är stabil och har hjul för enkelt förflyttning. Sängen är smidig att fälla ihop och förvara.

Ingår i paketet:
- Beemoo Pro Multi Sittvagn, Night Black/Black
- Beemoo Pro Multi Liggdel, Night Black/Black
- BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size Babyskydd, Fresh Black Cab
- BeSafe iZi Modular i-Size Bas
- Beemoo Pro Multi Maxi-Cosi Adapter
- Petite Chérie Skötväska Heritage, Black
- Moweo Bedside Crib, Grå
- JLY Essential Skötbord, Warm Grey

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art:  909546

Kundbilder