Startpaket Hauck Miami 4 Dream Basic
Startpaket Hauck Miami 4 Dream Basic
Startpaket Hauck Miami 4 Dream Basic
Startpaket Hauck Miami 4 Dream Basic
Zooma

Hauck

Startpaket Hauck Miami 4 Dream Basic

Trustpilot
Fri frakt
Tillfälligt slut
Tillfälligt slut
3 799 kr
Bevaka produkt

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Ett startpaket med utvalda produkter från JLY och Hauck. I det här paketet får du med ett väggskötbord och en spjälsäng från JLY samt en duovagn från Hauck.

JLY Väggskötbord Dream är ett snyggt och praktiskt skötbord. Skötbordet är lätt att fälla upp och ned, perfekt när man vill spara på utrymme! Lätt att montera på väggen och du kan dessutom ställa in den på den höjd som passar dig. På sidan av väggskötbordet finns en praktisk krok där du kan hänga upp kläder.

JLY Spjälsäng Dream Basic är en stadig och stabil säng ur JLYs Dream-serie. Med en klassisk design passar denna spjälsäng in i de flesta barnrum. Spjälsängen har en justerbar sängbotten som kan ställas in i tre olika höjder vilket gör den anpassningsbar efter barnets förmåga att sitta, klättra och stå upp i sängen.

Hauck Miami 4 Trioset är den perfekta barnvagnen för den mobila familjen. I setet ingår både barnvagn med sittdel och liggdel samt babyskydd som du smidigt kan placera direkt på barnvagnen. Chassit är tillverkat i högkvalitativt aluminium. Barnvagnen rullar smidigt fram med god fjädring och har framhjul som är fullt roterbara i 360 grader samt låsbara. Båda bakhjulen är utrustade med fotbroms för maximal säkerhet. Miami har en stor varukorg så att du får plats med alla dina nödvändigheter. Och när det är dags att åka får barnvagnen plats i nästan vilken bil som helst då den blir väldigt kompakt hopfälld.

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!

Art: 903797

Kundbilder

Omdömen

Trustpilot