Fri frakt
Startpaket Petite Cherie Solide S Heaven
Startpaket Petite Cherie Solide S Heaven
Startpaket Petite Cherie Solide S Heaven
Startpaket Petite Cherie Solide S Heaven
Startpaket Petite Cherie Solide S Heaven

Startpaket Petite Cherie Solide S Heaven

  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Ett startpaket med utvalda produkter från JLY och Petite Chérie. I det här paketet får du med en spjälsäng, ett skötbord och en barnvagn med såväl sittdel som liggdel!

JLY Heaven Spjälsäng är en stabil säng i en elegant design. Spjälsängen har två massiva sänggavlar och en botten som kan ställas in i tre höjdlägen för att anpassas efter barnets förmåga att stå och klättra. En snygg inredningsdetalj till barnrummet som kan matchas med andra barnmöbler från JLY.

JLY Heaven Skötbord är ett klassiskt och stilrent skötbord för dig och ditt barn. Skötbordet har två hyllor för perfekt förvaring av blöjor, kläder, tvättlappar och hygienartiklar. Skötbordet är utformat med en behaglig design och har mycket god stabilitet för att öka säkerheten. Skötbordets utformning gör att den passar perfekt in i det moderna hemmet.

Du får dessutom med en robust och snygg barnvagn från Petite Chérie, med stora lufthjul och en bekväm och rymlig sits med fempunktsbälte och frontbygel. Vagnen har en stor sufflett som skyddar ditt barn från solen och har även en liten ficka med dragkedja baktill där du kan lägga viktiga småsaker som behöver vara lättillgängliga.

Sittdelen har ett fällbart ryggstöd till fullt viloläge, justerbart fotstöd och vadderad sits som gör att ditt barn sitter bekvämt under hela promenaden.

Liggdelen har två handtag och en sufflett som skyddar ditt barn från solen. Fästs snabbt och enkelt på vagnen.

Undertill finns en rymlig förvaringskorg för skötväskan, extra filt, mellanmål eller andra saker du kan behöva ta med.

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!
Art: 903782

Varumärke

Petite Chérie

Petite Chérie tillverkar barn- och babyprodukter i snygg och praktisk design. Fokuset ligger på att produkterna skall vara stilfulla, funktionella och av hög kvalitet. Detaljerna står högt i fokus och målet är att du som förälder skall få en lättare vardag och att produkterna skall passa in i det moderna samhället. I sortimentet finner du i dagsläget barnvagnar, babysitters och en kollektion med åkpåsar samt sittdynor i häftiga mönster och färger.

Se mer från Petite Chérie »