Stokke

Stokke Xplory Duovagn inkl. Babyskydd, Black

Fri frakt
5 KVAR
5 KVAR
8 794 kr
Lägg i varukorgen

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Ett praktiskt paket bestående av Stokke Xplory® sittvagn, Stokke Xplory® liggdel och Stokke iZi Go Modular™ X1 by BeSafe® Babyskydd.

Xplory® är en höjdjusterbar cityvagn från Stokke som passar utmärkt för dig med en urban livsstil. Sätet är vändbart samt ergonomiskt utformad med ett hårt skal och mjuk vaddering för att ge stöd åt höfter och huvud utan att förhindra armarnas rörelsefrihet. Ryggstödet kan fällas i tre lägen så ditt barn alltid sitter bekvämt vare sig hen är vaken eller sover.

Även liggdelen har ett hårt skal och mjuk vaddering invändigt som är extra bekväm för nyfödda. Den förlängda suffletten ger utmärkt ventilation och den medföljande andningsaktiva madrassen är tillverkad i miljövänlig Sorona-fiber. Liggdelen har ett bärhandtag täckt med hållbar läderimitation som också kan användas som sittdelsskena.

Både sätet och liggdelen kan enkelt ställas in i olika höjd vilket gör att ditt barn kommer närmare dig så ni kan utforska omvärlden tillsammans.

Chassit kan vikas ihop i två stapelbara delar för enkel förvaring och förflyttning i bil. Vagnen är utrustad med punkteringsfria hjul som kräver ytterst lite underhåll och klarar även tuffare underlag. Framhjulen är svängbara vilket gör vagnen lättare att manövrera men kan även låsas i en position om så önskas. Handtaget kan ställas in både efter höjd och vinkel för optimal ergonomi för alla förare oavsett längd. Undertill finns en stor, avtagbar shoppingväska.

För ett komplett Travel System medföljer Stokke iZi Go Modular™ X1 by BeSafe® Babyskydd. Babyskyddet skyddar ditt barn på bästa sätt vid en eventuell krock. Utrustad med Dynamic Force Absorber™ som absorberar belastningen av krocken och ökar skyddet vid en eventuell sidokollision. Detta säkerställer att babyskyddet överträffar säkerhetskraven som ställs i reglementet i-Size och minskar belastningen vid en eventuell sidokollision med upp till 20 %.

Babyskyddet passar alla barnvagnar från Stokke och monteras enkelt i bilen med bilens trepunktsbälte eller bas (säljs separat).

- Barnvagn med lång användningstid, maxvikt 22 kg
- Höjdjusterbar sits
- Vändbar sits
- Fempunktssele
- Ergonomiskt säte
- Ställbart ryggstöd i tre lägen
- Fälls ihop i en rörelse
- Punkteringsfria hjul
- Sväng- och låsbara framhjul
- Vattenavvisande tyg med UPF 50+
- Lättanvänt bromssystem
- Reflexer runt om

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art: 905947

Kundbilder