-69%

Beemoo Easy Fly+ Sulky, Denim/Black

1 Omdömen
939 kr 2 999 kr Du sparar: 2 060 kr (-69%)
Slut Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Beemoo Easy Fly+ är en lätt, smidig och lättmanövrerad sulky som blir otroligt liten och kompakt som hopfälld – en perfekt vagn att packa med sig på resan. När du fällt ihop vagnen kan du enkelt bära den med dig i den medföljande transportväskan.

Easy Fly+ har ett lätt chassi i aluminium och punkteringsfria hjul. Vagnen har en stor sufflett och 5-punktssele med vaddering och nackstöd. Suffletten kan öppnas både ovantill och baktill, så att du alltid kan ha full koll på ditt barn.

Easy Fly+ har till skillnad från sin föregångare ett fällbart fotstöd, en större, uppdaterad sufflett, ett nytt chassi, en högre maxvikt och fullt liggläge!

Hopfälld har Easy Fly en storlek godkänd som handbagage på många flygbolag – men kolla alltid med flygbolaget vad som gäller hos just dem innan du åker iväg till flygplatsen!

Typ:Sulky.
Vikt: -
Mått hopfälld (hjul av): -
Mått hopfälld:58 x 52 x 33 cm.
Mått uppfälld:H103 x B52 x L84 cm.
Mått sits och rygg:Sits: B35, Rygg: H46 cm.
Vändbar sits:Nej.
Fällbart ryggstöd:Ja, fullt viloläge.
Åldersrekommendation:6 månader – 6 år.
Max belastning:22 kg.
Hjultyp:Plast.
Framhjul:Svängbara med lås.
Antal hjul:4.
Mått, hjul:Bak 17 cm, fram 15 cm.
Justerbart handtag:Nej.
Medföljande tillbehör:Förvaringsväska.
Passande tillbehör:Regnskydd, åkpåse m.m.
Travelsystem möjligt:Nej.
Garantier:1 år.
Avtagbar klädsel:Nej.
Tvättråd:Torka med fuktig trasa.
Art: 710076

Varumärke

Beemoo

Beemoo erbjuder smarta och stilrena produkter för den aktiva familjen. De har ett stort utbud av barnvagnar, åkpåsar, resesängar och hoppgungor som är kända för sin höga kvalitet. Hos Jollyroom finns Beemoos funktionella produkter som förutom att vara snygga också underlättar livet för småbarnsfamiljer.

Se mer från Beemoo »

Omdömen

  • 2017-12-19
    Det bör stå i bruksanvisningen som medföljer vagnen att det inte finns något transportlås - jag satt i över en timme och letade efter det vad bilden i beskrivningen visade. Döm om min förvåning att det ”bara” var att använda sig av låset på handtaget. Även att det bör uppdateras med maxvikten i bruksanvisningen, står nu att den är godkänd för 15 kg, men i själva verket tar 22. Annars tycker jag det verkar vara en smidig vagn. Har inte hunnit använda den ute ännu men den är sjukt enkel att fälla ihop och veckla ut med bara en hand.