Fri frakt
BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix, Black Cab
BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix, Black Cab
BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix, Black Cab
BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix, Black Cab
BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix, Black Cab

BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix, Black Cab

Alltid lågt pris!
1 395 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix, Black Cab är en bältesstol där barnet får bästa tänkbara skydd och är utrustad med ett sidokrocksskydd. Bilstolen har även vunnit utmärkelser i ett flertal test, bland annat det prestigefyllda IF Award som utvärderar säkerhet, ergonomi, funktionalitet, designkvalité och miljöpåverkan.

BeSafe iZi Up X3 Fix är utrustad med den nya SIR-lösningen (Side Impact Rotation) som ger ökat skydd tack vare stolens rotation som roterar barnet bort från kollisionen. Detta medför att huvudet förblir i en mycket säkrare position. Möjligheten att installera stolen med både ISOfix och trepunktsbälte, alternativt enbart trepunktsbälte ökar stolens användarvänlighet. Bilstolen är godkänd enligt ECE R44/04.

- Förstärkt och förbättrat EPS- skal runt huvudet och ryggdelen.
- Högre sidoskydd på sitsen.
- Två vilolägen.
- Låsbara vilolägen.
- Ergonomiskt utformade handtag för viloläge.
- Fem centimeters reducerad bredd.
- ISOfix-fästen.
- Godkänd enl. ECE R4404.

BeSafe iZi Up X3 Fix är utrustad med den nya SIR-lösningen (Side Impact Rotation) som gör att barnstolen roterar vid en kollision, vilket skyddar barnet på ett unikt sätt. Det vill säga att barnstolen roterar in mot mitten i bilen istället för att trycka barnet fram och mot dörren, något som annars är vanligt vid kollisioner.


Typ:Bältesstol
Riktining:Framåtvänd
Maxvikt:36kg
Åldersrekommendation:4 år - 12 år (15-36kg)
ISOfix:Ja
i-SizeNej
ECE R44/04Ja
Lutningsbar:Ja
Montering:Isofix
RyggmåttAnges ej av tillverkare
Mått Stol:H68xB46xD47
Vikt Stol: 8,1kg
Avtagbar klädsel:Ja
Tvättbar klädsel:Ja, maskin 30 grader


Testresultat och utmärkelser:

Merket for god design: Merket for god design är ett pris som utdelas för framgångsrik användning av design för att skapa innovativa produkter och lösningar, och är ett tecken på kvalitet. Juryns motivering löd: ”BeSafe iZi Up utmärker sig i en nisch med hård konkurrens. Bilstolen tillfredsställer alla säkerhetskrav med god marginal och klarar av konststycket att passa till barn i åldersspektrat 4 till 12 år. Ett stort urval av färger, applikationer och tryck gör att det är lätt att hitta en variant man gillar. Själva konstruktionen ger klara associationer till ett vanligt bilsäte och underlättar därmed acceptansen i den äldsta delen av målgruppen. Stolen ger ett mycket gott estetiskt intryck. Den skiljer sig från konkurrenterna genom en rad fördelar för användaren och praktiska detaljer som kommer både barn och föräldrar till godo. BeSafe iZi Up gör trygghet trendigt på ett väl genomfört och sätt.”
www.norskdesign.no

IF Award: IF Award är Europas mest prestigefyllda designpris, med över 50 års tradition. Utvärderingskriterierna är bland annat säkerhet, ergonomi, funktionalitet, designkvalité och miljöpåverkan.
www.ifdesign.de


OBS! Detta är en framåtvänd bältesstol. Enligt rekommendationer från NTF så ska barnet sitta bakåtvänt så länge som möjligt.

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide om bilbarnstolar:

Jollyrooms Bilbarnstolsguide
Art: 659263

Videoklipp

Varumärke

BeSafe

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Besafe bilbarnstolar. BeSafe är ett varumärke från HTS som har flera märken inom trafiksäkerhet. Idag är HTS en innovatör med internationellt renommé när det gäller att tillverka bakåtvända bilstolar och detta har BeSafe gjort i 20 år. Förutom barnbilstolar finns gravidbälten, bältessamlare och sparkskydd m.m.

Se mer från BeSafe »