Cybex

Cybex Aton M i-Size Babyskydd inkl Bas, Soho Grey

Gold Fri frakt
Tillfälligt slut
Tillfälligt slut
2 998 kr
Bevaka produkt

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Aton M i-Size är babyskyddet som växer med ditt barn. Sätet har en integrerad höjdjustering samt en avtagbart babyinlägg som låter minska sittvinkeln för små barn så de kan ligga så plant som möjligt, vilket förminskar risken att ditt barns huvud faller framåt – något som kan leda till andningsbesvär eller kvävning. Nackstödet är ställbart i elva höjdpositioner och det integrerande Y-bältet anpassar sig efter nackstödets position så du kan försäkra dig att bältet alltid är inställt korrekt efter barnets längd.

- Vinnare av Red Dot Design Award
- Godkänd av ADAC, Stiftung Warentest, ÖAMTC, TCS, Autobild och Auto Motor Sport

Aton M i-Size är utrustad med det linjära sidokrockskyddet Linear Side-impact Protection. Systemet absorberar kraften som uppstår vid eventuella sidokollisioner och leder bort dem från ditt barn. Skyddet fälls ut vid sidan närmast bildörren. Tillsammans med det energiabsorberande skalet skyddet Aton M i-Size ditt barn i alla situationer.

Atom M i-Size är endast kompatibel med den medföljande M i-Size Basen. Basen passar även till bilbarnstolen Cybex Sirona M2 i-Size, vilket innebär att du inte behöver byta bas när du uppgraderar till en bilbarnstol.

- Passar för barn upp till 13 kg (ca. 18 månader)
- Linjärt sidokrockskydd
- Energiabsorberande skal
- Justerbart nackstöd i elva positioner
- Justerbart Y-bälte
- Integrerad sufflett med UV-skydd 50+
- Uttagbart spädbarnsinlägg
- Cybex M i-Size Bas medföljer.

Klicka dig in på respektive produkt för att läsa mer!

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 905575

Kundbilder