Britax Römer

Britax Römer Solskydd Fönster, Sätesskydd, Spegel

10 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

10 KVAR
599 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

Ett tillbehörspaket som innehåller sätesskydd, solskydd och spegel.

Britax Baksätesspegel Extra stor är en konvex spegel med vridanordning som gör att du ser ditt barn när de sitter i en bakåtvänd bilbarnstol i baksätet. Montering på nackstöd är möjligt.

Britax Solskydd Fönster 2–pack är ett vindrutesolskydd med unik självhäftande fastsättning. Lätt att ta bort och sätta upp igen. UPV 30+ skydd som blockerar UV-solstrålar.

Britax Sätesskydd skyddar bilens klädsel från smuts och är utformad för att fungera för bakåtvända bilbarnstolar och bältesstolar. Anpassat för bilens ISOFIX-fästen.

Art:  451207

Få mer inspiration här

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data