Fri frakt
SteelSeries Apex M750 Gaming Tangentbord
SteelSeries Apex M750 Gaming Tangentbord
SteelSeries Apex M750 Gaming Tangentbord
SteelSeries Apex M750 Gaming Tangentbord

SteelSeries Apex M750 Gaming Tangentbord

1 478 kr
1 KVAR Lägg i varukorgen
  • Nordens största barn- & babybutik
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

SteelSeries tangentbord Apex M750 är det ultimata tangentbordet för gamers. Tangentbordet är RGB-upplyst och kan styras genom appen Discord (nedladdningsbar från SteelSeries hemsida). Ditt barn kan skapa egna paletter och skräddarsy tangentbordets ljus, ändra ljuset för enskilda tangenter och skapa ljuskombinationer vid notifikationer – Med det här tangentbordet kan ditt barn göra det som maximerar just hens spelupplevelsen.

Med PrismSync Engine App kan ditt barn skapa dynamiska ljuseffekter och föra dessa samman, alternativt koordinera dem, mellan sina olika enheter från SteelSeries – allt från enklickseffekter till komplexa ljusshower.

Knapparna är tysta och nästintill friktionsfria för att ingenting ska komma i vägen mellan spelet och gamern. Med en roll-over på 104 tangenter är det här tangentbordet sannerligen perfekt anpassat för e-sport. Med 2 mm till knapparnas aktiveringspunkt, vilket är halvvägs ner, garanteras att ingen tid går förlorad – vilket är guld värt för seriösa e-sportsutövare.

Med en garanti på 50 miljoner knapptryck och aluminiumlegering kan du vara säker på att skrivbordet kommer att hålla genom ett liv av spelande – om ditt barn så vill.

- Garanti på 50 miljoner knapptryckningar
- 104 knappars anti-spöktryck (alla knappar)

Mått: 45 x 5 x 15 cm.
Vikt; 1 kg.
Art: 747908

Varumärke