Badmadrasser & Badringar

Ta vattenleken till en helt ny nivå med en badmadrass eller badring! Dessa uppblåsbara följeslagare är lätta att packa och transportera, vilket gör dem perfekta för resor och utflykter till olika vattendestinationer. Kombinera med en bra handpump så slipper ni blåsa upp den själva!Här hittar du ett brett urval av flytleksaker och poolleksaker i flera olika färger, mönster och former.
32 träffar.

Dyk ner i det roliga med badmadrasser och badringar

Att hålla dina småttingar underhållna och säkra i vattnet är en topprioritet för alla familjer. Från roliga badringar och badmadrasser till engagerande flytleksaker och armpuffar - vi har allt du och dina barn behöver för att göra varje vattenupplevelse komplett!
För de minsta medlemmarna i familjen kan en badring ge det stöd som ditt barn behöver samtidigt som du introducerar dem till vattenlekens värld. Vårt utbud innehåller modeller som är både bekväma och säkra, så att ditt barn kan njuta av vattnet samtidigt som det alltid har stöd.

Badmadrasser och poolleksaker för barn

För alla spännande dagar vid poolen är en badmadrass praktiskt taget ett måste. Oavsett om det är för att bara flyta runt eller för de mer aktiva poolspelen ger en luftmadrass en nivå av avslappning till dina vattenaktiviteter som är svår att slå. Dina barn kan slappa, leka eller paddla runt på våra färgsprakande madrasser, som är utformade för att ge både nöje och avkoppling.

Spana även in våra flytleksaker och vattenleksaker för alla vattenbaserade äventyr. De uppmuntrar till massor av fantasifull lek och hjälper till att utveckla motoriska färdigheter. Med en flytleksak i form av en klassisk delfin eller flamingo kan dina barn skapa sina egna vattenlekar med sina nya kompisar guppande bredvid dem.

I vårt utbud hittar du produkter från pålitliga varumärken som Bestway, som är kända för kvalitet och innovation inom vattenlek. 
Vårt mål är inte bara att hålla din lilla simmare flytande; det handlar om att göra varje stänk, varje spark och varje simtag till en trygg och rolig upplevelse. 
Så dyk ner i vårt sortiment idag och kika in badringar, badfåtöljer, flytleksaker och mycket mer!