Barbie Docka Med Häst Och Vagn
Barbie Docka Med Häst Och Vagn
Barbie Docka Med Häst Och Vagn

Barbie Docka Med Häst Och Vagn

Alltid lågt pris!
989 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Åk med Barbie in i Dreamtopia! Spänn fast enhörningen framför Barbies vackra regnbågsvagn och påbörja färden in i drömmarnas och fantasins värld. Färdas längs med regnbågen och genom mjuka moln för att upptäcka nya världar fyllda med roliga äventyr!

Leksetet består av en Barbiedocka, en enhörning och en vagn. Barbie är klädd i en vacker klänning i regnbågens alla färger och har rosa skor och tiara. Hennes silkeslena, långa hår har fina rosa slingor. Enhörningen har en lila sele som kan spännas för vagnen. Selen är avtagbar, så det går alldeles utmärkt att leka emd enhörningen utan vagnen! Den ståtliga vagnen går i regnbågens vackra färger den med, och kan köras med kupoltaket upp- eller nedfällt. Slå dig ner bredvid Barbie på de härliga sätena och dröm dig bort till en magisk plats!

Rekommenderad ålder: Från 3 år.

Förpackningsmått: 32,5 x 56 x 19 cm.

Material: Plast.
  • - Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
Art: 698991

Varumärke

Barbie

Barbie har länge varit en av barnens favoritleksaker. Vi har ett stort utbud av Barbie-dockor, kläder, hus, inredning och tillbehör till populära dockan. Barbie är ett varumärke från Mattel som grundades år 1959 och uppdateras ständigt efter rådande mode och trender. På Jollyroom älskar vi Barbie lika mycket som barnen och erbjuder därför allt som kan tänkas behövas för en rolig lekstund!

Se mer från Barbie »