Disney Sofia Den Första Det Var En Gång En Prinsessa DVD

Disney Sofia Den Första Det Var En Gång En Prinsessa DVD

Alltid lågt pris!
209 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Disney Sofia Den Första Det Var En Gång En Prinsessa DVD är en film där du får följa med på ett roligt och spännande äventyr till ett kungarike I fjärran öster och träffa Sofia den första när hon gör sin stora debut! Hon blir prinsessa över en natt efter att hennes mamma gifter sig med kungen. Plötsligt är hon på väg till Kungliga Förberedelse Akademin för att träffa rektorerna Flora, Fina och Magdalena, som ska lära henne allt hon behöver veta! Men kan Sofia bryta den kungliga trollkarlens förtrollning och bli vän med hennes nya styvsyster? Med hjälp av Sofias talande djurvänner och kloka råd ifrån Askungen kanske hon lyckas.

Dvd-utgåvan innehåller många sånger, härliga karaktärer och flera överraskningar. Sofia den första- Det var en gång en prinsessa är den ultimata guiden för att lära varje liten prinsessa hur man glittrar på både in-och utsidan.

Språk: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska.

Text: Engelska.
Art: 490339

Varumärke

Disney Sofia Den Första

Sofia Den Första är en datoranimerad tv-serie som handlar om den 8-åriga flickan Sofia och hennes resa mot att bli prinsessa i kungariket Förtrollnia. På Jollyroom hittar du bland annat leksaker, pyssel och sängkläder med motiv föreställande Prinsessan Sofia. Ta hem magin du också och träd in i en värld full av roligheter! 

Se mer från Disney Sofia Den Första »