Nikko Radiostyrd Bil N-Blaster 27 MHz

Nikko Radiostyrd Bil N-Blaster 27 MHz

Alltid lågt pris!
599 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Nikko N-Blaster är en radiostyrd bil med missilsystem och LED-lasersikte. Sikta in målet med hjälp av lasern och fyra av en missil genom att trycka på en knapp på kontrollen. Bilen drivs av inte mindre än tre motorer, två för körning och en för missilsystemet - ett äkta 4x4-fordon. Den kan göra 360°-spins och köra på vilken terräng som helst. En snabbladdare, som laddar batteriet på en timme, ingår.Batteri: 6,0V NiMH-batteri, snabbladdare och 1x9V batteri (medföljer).

Frekvens: 27 MHz. (Om två radiostyrda bilar ska köras samtidigt behöver de ha olika frekvenser, det vill säga en med 27 MHz och en med 40 MHz. I övrigt spelar frekvensen ingen roll.)
Art: 144630

Videoklipp

Varumärke

Nikko

Nikko är Skandinaviens största leverantör av färdigbygga radiostyrda bilar som är lika roliga för barn i alla åldrar. De testar sina produkter under extrema förhållanden för att säkerställa att bilarna är av högsta möjliga kvalitet och klarar tuffa utmaningar. På Jollyroom har vi ett stort utbud av Nikkos roliga och tåliga bilar i modeller som VaporizR och Porsche, som ger barnen många timmar av fartfylld lek!

Se mer från Nikko »