-46%

Nikko Radiostyrd Bil SlammR 40 MHz

649 kr 1 199 kr Du sparar: 550 kr (-46%)
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Nikko SlammR är ett radiostyrt crazy action-fordon med tre vridningsaxlar som gör det möjligt att övervinna nästan alla hinder i dess väg. SlammR kan ändra sin konfiguration helt enkelt genom att ändra körriktningen vilket ger möjlighet till massvis av coola stunts. Bland annat kan den göra 360°-spins, köra uppochner, flippa uppochner mot en vägg och klättra över hinder. En snabbladdare, som laddar batteriet på en timme, ingår.Batteri: 9 V blockbatteri, 6,0 NiMH uppladdningsbart batteripaket och snabbladdare medföljer.

Frekvens: 40 MHz.MHz: Om två radiostyrda bilar ska köras samtidigt behöver de ha olika frekvenser, det vill säga en med 27 MHz och en med 40 MHz. I övrigt spelar frekvensen ingen roll.
Art: 144635

Varumärke

Nikko

Nikko är Skandinaviens största leverantör av färdigbygga radiostyrda bilar som är lika roliga för barn i alla åldrar. De testar sina produkter under extrema förhållanden för att säkerställa att bilarna är av högsta möjliga kvalitet och klarar tuffa utmaningar. På Jollyroom har vi ett stort utbud av Nikkos roliga och tåliga bilar i modeller som VaporizR och Porsche, som ger barnen många timmar av fartfylld lek!

Se mer från Nikko »