AppGear Foam Fighters Britain
AppGear Foam Fighters Britain
AppGear Foam Fighters Britain

AppGear Foam Fighters Britain

Alltid lågt pris!
55 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

AppGear Foam Fighters Britain är ett av AppGear spelen som utsetts till ”Årets Innovativa Leksak 2012” av Leksaksbranschen! Foam Fighters är en är en liten serie av små skumflygplan som tar dig med på luftäventyr in i den digitala världen. Varje plan ger dig en unik strid i sann "andra världskrigets"-anda. Montera på det lilla planet på din Iphone eller Android-mobil, ladda ner Foam Fighters-appen och flyg! Varje flygplan har en unik "spelplan" och historia och ger dig 10-12 olika uppdrag.- Innehåller 2 plan, 2 fällbara stativ och arm med sugkopp för montering på telefonen.

- Rekommenderad ålder: från 8 år.Enheter som har stöd för Foam Fighters:

- Minimum device specs: Google Android 2.3.3, 1GHz processor, 512MB, with back-facing camera.

- HTC: AT&T OneX, AT&T OneS, AT&T Vivid.

- Samsung: Verizon/AT&T Note, Verizon/AT&T Galaxy SII, Verizon Galaxy Tab 10.1.

- iOS: iPod 4:e generationen, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, the new iPad (iPad3).Så här fungerar AppGear:

AppGear är det nya sättet att spela coola spel med din Iphone eller Android-mobil. Välj mellan 5 olika spel. När man köper en AppGear får man med de tillbehör som behövs för att sätta igång spelet. Ladda ner appen till respektive spel gratis från appstore eller android-market (spelet fungerar bara tillsammans med AppGear-tillbehöret som du köper i butik). Montera på AppGear-tillbehöret på din telefon eller framför telefonen beroende på vilket spel som spelas, sätt igång spelet och erhåll en spelupplevelse som man sent kommer att glömma.
Art: 136651

Videoklipp

Varumärke

WowWee AppGear

På Jollyroom finner du ett stort utbud av WowWee AppGear. AppGear tillverkar innovativa spel till smartphones, iPad och andra surfplattor. Idén är att låta appar integreras med verkliga leksaker. Leksakerna kan naturligtvis även användas utan appen, precis som vanliga leksaker. 

Se mer från WowWee AppGear »