Aquaplay Aqualand 612
Aquaplay Aqualand 612

Aquaplay Aqualand 612

Alltid lågt pris!
499 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Aquaplay Aqualand 612 är en portabel hamnvärld som fungerar utmärkt både utomhus och inomhus. Använd Aqualand utomhus och låt barnen ha kul i trädgården samt ta med till vänner eller till stranden.

Vid regniga dagar så går det att leka med setet inomhus utan vatten och köra bilarna på racingbanan. Setet innehåller en kran som kan lasta containern från amfibiebilen på transport båten.

Med hjälp av broarna kan amfibiebilen köra från land till vatten. Genom att vrida paddelhjulen forsar vattnet och fordon flyter genom kanalerna. Det är ett lekfullt sätt att lära hur vattnets rörelse påverkas genom olika exponering för tryck.

Detta AquaPlay har många olika möjligheter att ytterligare expandera i kombination med AquaPlays andra system och tillbehör.

- 3 års garanti.

Rekommenderad Ålder: Från 3 år.

Mått: 88 x 50 x 22 cm.

Antal delar: 20 st

Material: Plast.
  • - Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
Art: 417951

Varumärke

AquaPlay

Svenska AquaPlay är berömda för sina prisvinnande och originella kanalsystem som passar barn i alla åldrar. Det breda sortimentet av häftig vattenlek gör att du kan börja med ett litet grundset för att sedan komplettera med andra roliga kanalsektioner, leksektioner och tillbehör. Vi på Jollyroom har ett stort utbud av AquaPlays roliga och populära produkter. Använd din fantasi och bygg upp en hel vattenvärld med stora kanaler, snabba båtar och roliga figurer!

Se mer från AquaPlay »