Lansinoh Bröstpump Elektrisk Dubbel
Zooma

Lansinoh

Lansinoh Bröstpump Elektrisk Dubbel

Fri frakt
3 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

3 KVAR
1 645 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt* över 499 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

Lansinohs elektriska bröstpump är en mycket effektiv dubbelbröstpump som kan användas både som enkel- och dubbelpump. Den är lätt att hantera och kan användas med kabel eller batteri. Amningspumpen har ComfortFit sugkopp som ger en bekväm och säker passform. Manuell anpassning av 8 sug- och 6 rytmnivåer som gör det möjligt att finna det mest bekväma läget utan att kompromissa på effektiviteten. Bröstpumpen är lätt att underhålla och kräver ingen rengöring av slangen. Det unika envägs-systemet garanterar att mjölken inte rinner tillbaka i slangen eller pumpen. Med skärmen blir det lätt att hålla koll på pumptiden.

- Lättviktsdesign
- 3 pumplägen
- 8 sugnivåer
- 6 rytmnivåer
- Mjuk dinapp
- LCD-skärm
- BPA-fri
  • - Denna produkt täcks av hygienskäl inte av vår ångerrätt efter att du öppnat förpackningen. Läs mer om våra köpevillkor på sidan Kundservice.
  • - Denna produkt täcks av hygienskäl inte av vår ångerrätt efter att du öppnat förpackningen. Läs mer om våra köpvillkor på sidan Kundservice.

Art:  123712

Kundbilder

Information

Volym 160 ml x2

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensionerna som syns på sajten kommer från konsumenter som köpt den produkt som recenseras. Det gör Jollyroom med stöd av Trustpilots verifieringsverktyg som du kan läsa mer om här.

Prishistorik

Saknar data