Bröstpumpar & Tillbehör

Här hittar du ett stort utbud av smarta bröstpumpar och tillbehör som underlättar vardagen för nyblivna föräldrar. Hos oss finner du allt från manuella bröstpumpar till elektroniska modeller i både singel- och dubbelvarianter som kan användas både som ett substitut och som komplement till amning. Välj mellan flera bäst i test-modeller och produkter från älskade varumärken som Dr. Brown, Medela, Beemo, Neno, Lansinoh och Philips Avent!
130 träffar.

Bröstpumpar till nyblivna föräldrar

När man blir förälder befinner man sig plötsligt i en helt ny värld. Tiden som nybliven förälder är underbar, men kan också stundtals vara ansträngande. Trots att du planerar noggrant, kan saker å ting bli annorlunda än vad du har tänkt. Amning är ett exempel på det. Minstingen vill kanske inte ta bröstet, du kan uppleva problem med mjölkstockning eller så vill du att någon annan ska kunna ge barnet mat. Då är en bröstpump ett alternativ för dig! Bröstpumpar är en praktisk produkt som pumpar ut bröstmjölk på ett smidigt och bekvämt sätt och som även kan användas för att stimulera mjölkproduktionen. Det finns många olika bröstpumpar på marknaden, bland annat manuella och elektriska!


Hitta rätt bröstpump för dig på Jollyroom

Hos oss hittar du ett stort sortiment av bröstpumpar och tillbehör utformade för att underlätta amningen för dig och din familj. Här finner du dessutom både manuella och elektriska bröstpumpar utsedda till bäst-i-test! När du ska välja vilken bröstpump som passar just dig är det bra att fundera på om du vill ha en manuell eller elektrisk bröstpump. Om du planerar att använda bröstpumpen regelbundet så rekommenderar vi en elektrisk, men om du snarare behöver en bröstpump som ska användas då och då, fungerar en manuell bröstpump alldeles utmärkt!

Vi är medvetna om att alla är olika och har individuella önskemål, därför erbjuder Jollyroom ett stort utbud av bröstpumpar och tillbehör i flera modeller och varumärken som Philips, Medela, Petite Chérie, Philips Avent och Beemoo! När du handlar på Jollyroom kan du alltid känna dig trygg eftersom
vi har prisgaranti på alla våra produkter och 365 dagars öppet köp.

Känner du dig fortfarande osäker och vill veta mer om amning och bröstpumpar? Läs mer om det på Vårdguidens hemsida!