Gravidkläder

Är du gravid och börjar känna att dina vanliga kläder inte riktigt räcker till längre med en växande babybula? Här på Jollyroom hittar du Sveriges största utbud av gravidkläder som passar alla! Vi tycker att gravidkläder ska vara både bekväma och snygga - och det har vi tagit vara på i alla plagg som vi erbjuder. Välj bland lyxiga gravidklänningar, bekväma underkläder, värmande ytterplagg, stretchiga jeans och mycket mer. Här kan alla blivande mammor hitta sina favoriter till garderoben!
185 träffar.

Vackra och bekväma gravidkläder för alla situationer

Under de första graviditetsmånaderna fungerar samma kläder du använt tidigare bra. Men snart börjar magen växa, och då gäller det att ha vackra och bekväma gravidkläder som är anpassade för situationen. De speciellt utformade kläderna hjälper dig att vara bekväm i din egen kropp, och många gravidkläder har dessutom smarta amningslösningar, så att du kan fortsätta använda dem efter graviditeten. Det finns mycket att välja bland när det kommer till gravidkläder: från mjuka och sköna vardagskläder med fokus på rörlighet, till stiligt designade klänningar eller t-shirts med roliga tryck. Och visst är det ljuvligt att kunna ta på sig en baddräkt eller skjorta som plockar fram din bästa sida – babybulan!

Högkvalitativa och bekväma gravidkläder hjälper dig också att må bra. Med rätt stödstrumpor, gravidtrosor och gravid-BH får du stöd precis var det behövs mest. När det känns bra i ryggen, magen och axlarna, är det också lättare att bära omkring den växande älsklingen.

Stort sortiment av gravidkläder hos Jollyroom

Jollyroom är nordens största nätbutik för barn- och babyprodukter, så självklart har vi också ett brett sortiment av mamma- och gravidkläder. Från oss hittar du gravidkläder för alla möjliga tillfällen! Här finns gravidtrosor, gravidklänningar och -kjolar, gravidbyxor och -leggings, gravidtoppar och gravidjackor! Ja, det finns helt enkelt mycket att välja emellan, så hos Jollyroom hittar du med största sannolikhet ditt nästa gravidplagg. Här finns alla välkända och populära varumärken.

När du handlar på Jollyroom kan du alltid känna dig trygg eftersom vi har prisgaranti på alla våra produkter och 365 dagars öppet köp.