Vinterkläder från Nordbjørn

Bra och funktionella vinterkläder är ett måste för att utrusta barnen för kylan på ett bra sätt. Hos Jollyroom hittar du allt ditt barn kan tänkas behöva inom vinterkläder – vinterjackor och överdragsbyxor, skidkläder och praktiska overaller för barn och baby.

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Nordbjørn tåliga funktionskläder! Nordbjørn är ett svenskt klädmärke som tillverkar slitstarka ytterkläder, speciellt framtagna för det nordiska klimatet. Alla kläder är markerade med en björntass som garanterar god kvalitet och styrka. Ser du denna symbol kan du vara säker på att plagget skyddar ditt barn i regn, snö och vind. Stark och tålig på utsidan - varm och beskyddande på insidan. 

19 träffar.

Bra och funktionella vinterkläder till barnen när kylan sätter in

Här uppe i norr blir det oftast kallt om vintern – och inte alltför sällan extremt kallt! Med andra ord är bra vinterkläder ett måste för oss svenskar. För barnen, som helst inte låter sig stoppas av några futtiga minusgrader, är bra vinterkläder så klart extra viktigt. En bra barnoverall, till exempel, är en klassiker, precis som bra vinterskor, halsduk, mössa och vantar. Man får inte heller glömma det värmande understället! Ditt barn blir genast redo för vintern med en bra uppsättning ullunderställ, fleecetröjor och bra ytterplagg. Ja, man skulle kunna säga att som förälder här uppe i norr blir man expert på vinterkläder för barn!


Nordens största online-sortiment av vinterkläder för barn på Jollyroom

I Jollyrooms klädsortiment för barn kan vi garantera att du hittar allt ditt barn kan tänkas behöva inom vinterkläder. Här har vi samlat vinterjackor för barn, skidkläder, overaller och termobyxor från populära varumärken som du kanske känner igen, till exempel 8848 Altitude, Didriksons, Helly Hansen, Reima och många, många fler. Dessutom har vi skidjackor, mössor, vantar, handskar, fleecehalsdukar, halsvärmare, ullunderställ och vinterskor. Vi har helt enkelt ALLT den svenska barnfamiljen behöver när det gäller vinterkläder för de små!

Värt att notera är även att du som kund hos Jollyroom får prisgaranti och fri retur på alla kläder och skor! För en full översikt över Jollyrooms klädsortiment för barn i alla åldrar, ta en titt på alla kategorier under barnkläder. Här har vi verkligen allt inom barnkläder, till alla åldrar och alla årstider: regnkläder, sovkläder och högtidskläder, you name it!