Vårpimpa din vagn

1. Sitt som en kung

En barnvagn är inte komplett utan en sittdyna. Lite som en ryttare utan sin sadel. Den ska vara snygg, bekväm och hålla borta smuts. Till en svart vagn går det mesta att kombinera. Välj ett svartvitt mönster till en helsvart vagn för ett grafiskt och modernt uttryck. Vill du vara lite mer classy så kör på Petite Chérie Heritage i färgen Navy. Spana in några av våra favoriter här under.

petite-cherie-sittdyna.jpg

Shoppa sittdynor här

2. Var redo för alla väder

Regnskurar, hagel eller kraftigt solljus är inget som stoppar en rutinerad barnvagnsförare. Med hjälp av ett regnskydd kan du enkelt hålla både den lille och vagnen torra. Solen håller du undan med ett fastmonterat solparasoll och råkar du befinna dig på campingsemester så är ett myggnät för vagnen att rekommendera.

parasoll-barnvagn.jpg

Trendiga parasoll från blandannat Joolz ovan. Shoppa parasoller härregnskydd.jpg

Shoppa regnskydd, myggnät här

3. Fixa detaljerna

Ett enkelt sätt att hotta upp din vagn och samtidigt minska slitaget på handtagen är att täcka handtagen med ett överdrag. Dessa finns i massor av olika färger och utföranden. Välj den design som passar din vagn bäst. Eller stick ut och sy något själv. Kolla in några favoriter nedan!

överdrag-barnvagn.jpg

Shoppa fler överdrag och bygelskydd här!

4. Fixa underhållningen

Visst, en del saker måste man kompromissa med. Vagnen är trots allt inte bara gjord för dig. Ibland får lek och funktion gå för design. Barnvagnshängen är en detalj du kommer att tacka för många gånger om. Både i kön på Ica och när det är dags för dagens caffe latte.

leksaker.jpg

Shoppa vagnleksaker här

5. Fixa suffletten

Du behöver inte köpa en ny vagn för att förnya ditt åk. Med en ny sufflett kan du enkelt uppdatera designen och ge vagnen en ny känsla. Anpassa efter årstid eller ännu mer extremt; matcha efter dina kläder (varning för många oroliga blickar från förbipasserande).

barnvagn1.jpg

 

Handla suffletter och andra tyger till vagnen här

6. Mugghållare

Ett måste i varje barnvagnsförares vagnsarsenal. För kaffet. Behöver vi ens lista detta?

mugghallare.jpg

Muggållare och andra hållare finns här!

 

7. Reflexer

Använd alltid reflexer när du är ute med vagnen. Har du inte redan en reflex så klicka dig in på länken neda och handla. Om det är något som det ska pimpas med lite extra på vagnen så är det ljus och reflexer.

 

reflex.jpg

Shoppa reflexer här