MamaRoo – babysittern som rör sig precis som du

För många föräldrar är babysittern en livräddare eftersom den avlastar samtidigt som den hjälper barnet i sin utveckling. Med MamaRoo Classic 3.01 får du extra allt – den rör sig nämligen precis som du!

En babysitter kan vara ett väldigt praktiskt hjälpmedel i vardagen när du har en liten bebis. Då vill man självklart satsa på babysittern vars rörelser är så lika dina egna som möjligt. Den har du här: MamaRoo Babysitter Classic 3.0. Det är en modernt designad babysitter som har många smarta, unika funktioner. Den rör sig precis som du; vyssar, gungar och vaggar så som föräldrar gör naturligt när de lugnar och nattar sina barn.

mamam och baby i babysittern.JPG

babysitters på rad.JPG

När MamaRoo togs fram så användes rörelsesensorer för att mäta de vanligaste rörelserna som mammor och pappor gör runtom i världen. Resultatet blev den här babysittern med fem olika rörelsescheman med justerbara hastigheter, till exempel som en våg eller en kängurus mjuka hoppande. Funktionerna kan du enkelt justera och stänga av på din smartphone eller surfplatta – perfekt för hightech-föräldern!

MamaRoo funktionerna noter.jpg

Babysittern stimulerar ditt barn till rolig lek och är även bra för barns motorik och balans, därför är det perfekt att MamaRoo Classic 3.0 har inspelade naturljud som lugnar. Eller varför inte ansluta din egen MP3 eller smartphone, dra igång en skön spellista och köra lite dansmoves á la Fred Astaire som extra underhållning?

baby i babysittern.jpeg

 Som extra mysfaktor hänger det söta lekbollar ovanför bebisen som snurrar, jättebra när barnet ska lära sig att fokusera blicken och sträcka sig efter saker! Envisas din lille piggelin med att hålla sig vaken för länge, så är sitsen justerbar till liggande position. Det tillsammans med en vaggande rörelse kan kanske hjälpa John Blund på traven?

baby från sidan med foten.jpg