Ergobabys bärsele Adapt – nu i två nya färger!

Vi kan nämna många fördelar med att använda sig av bärsele till sin bebis där möjlighet till närhet är ett viktigt argument. Vidare är det mer skonsamt för kroppen, både för bebis och bärare, och den som bär blir mindre begränsad eftersom den kan använda sina armar till annat. I samband med ämnet vill vi tipsa om Ergobabys bärsele Adapt som är en mästare i sin genre.

Efter att ha legat 9 månader skyddad inuti livmodern har små barn ett stort behov av närhet. Att få känna hud mot hud, doften av mamma och pappa och höra bekanta röster. Det skapar en trygg tillvaro för ditt barn och ökar chansen för barnet ska bli självständigt när det blir äldre. En bärsele är det perfekta sättet att öka närheten mellan dig och din bebis, men för att det ska bli bra upplevelse för er båda är det viktigt att man väljer en bärsele som är ergonomisk och komfortabel för er båda. Och därför skulle vi vilja passa på att tipsa om Ergobabys bärsele Adapt som är ett riktigt bra alternativ.

ergobaby.png

Bärselen Adapt är designad med en bred sittyta som hjälper bebisen till en bra sittposition vilket man kan likna vid en ”grodposition”. Det är även viktigt att det finns ett nackstöd på bärselen som ger barnets huvud ett bra stöd vilket är extra viktigt att tänka på för små barn som inte kan hålla upp sitt huvud själva. Ergobaby har tänkt steget längre och erbjuder, utöver det vadderade huvud- och nackstödet, även en huva för sovstöd.  

 

Det är också viktigt att bäraren får ett bra fysiskt stöd.  Ergobabys Adapt har tre olika ergonomiska bärpositioner för att möjliggöra individuell anpassning. Utöver det är den även utrustad med extravadderade axelremmar och ett midjebälte som ger ett bra stöd för ländrygg, höfter och axlar. Dess utformning har i själva verket tilldelats flera priser av organisationer som kvalitetssäkrar produkter utifrån ergonomiska aspekter, bland annat från AGRs:s sigill och International Dysplasia institute.

Ett plus i kanten får dem även för deras snygga design av Adapt som dessutom har släppts i två nya nyanser av blått! Läs mer om Ergobabys bärsele Adapt här.