Sömnträning med Zazu nattlampor

Natten är inte alltid en favorit för alla små, utan många tycker att det är lite läskigt att sova i sitt eget rum. Zazu har utvecklat en kollektion nattlampor med mysiga ljud och ljus som skapar en trygg och behaglig stämning i barnrummen.

Varumärket Zazu gör produkter för barn som är pedagogiska, roliga och som ger barnet självförtroende. Två av kompisarna ur den här kollektionen är de söta nattlamporna Zoe och Pam som syftar till få nattningen att kännas rolig och trygg för små barn.

ZOE är en supergullig pingvin som både är en nattlampa och speldosa med trådlös högtalare (Bluetooth).  Zoe har förprogrammerade ljud som hjärtslag, vitt brus och vaggvisor men kan även spela upp din älsklings favorit musik eller sagor genom Bluetooth – vart ni än befinner er.  Zoe har två olika ljusstyrkor och ljudvolym som går att justera och är dessutom utrustad med en automatisk timer som stänger av ljud och ljus efter 20 minuter. Den har även en ljudsensor som slår på ljudet och/eller ljus om din lilla skatt pratar, skrattar eller gråter som sedan släcks igen när det varit tyst i 5 minuter. 

ZOE-2.png

PAM är en pingvin som hjälper ditt barn att sova lugnt hela natten. Denna lilla pingvin är en kombinerad nattlampa och sömntränare som har en trådlös högtalare. PAM kan spela godnatt visor eller sagor via Bluetooth och samtidigt lysa upp rummet i ett harmonsikt ljus i 5 olika färger med en timer på 30 minuter (eller under hela natten om så önskas). Under de tidiga mornarna fungerar PAM som en sömntränare - lampan ändrar färg till och orange ljus 30 min innan det är dags att gå upp - knodden bör då försöka somna om igen och grönt ljus när det är tid att gå upp!  På detta sätt lär sig din skatt på ett pedagogiskt vis när det är natt och dag.

@@@@pam.png

Dessa pigviner är inte bara utmärkta nattkompisar för era barn – ni vuxna kommer också uppskatta deras sällskap då ni förhoppningsvis också får sova lite mer ;)