I första avsnittet av Cribs for kids besöker vi Calle, Penny och Tom Allan Schulman!

Cribs for Kids är en ny satsning från Jollyroom där vi i en serie av avsnitt kommer att besöka både kända profiler och andra barnfamiljer runt om i Sverige. Väl på plats kommer vårt duktiga inredningsteam att göra en total make over av deras barnrum! Genom intervjuer med föräldrarna gräver vi djupare i deras familjesituationer och tar reda på vad som är viktigt för just dem när det kommer till att skapa ett tryggt och mysigt hem för deras små.

I premiäravsnittet av Cribs for kids besöker vi medieprofilen Calle Schulman som för en tid sedan separerat med sina barns mamma. I en trerummare i Stockholms innerstad ska Penny och Tom Allan få ett sprillans nytt rum där det finns utrymme för både läxläsning och bus! Avsnittet bjuder på hur Calle ser på varannan vecka-livet, hur han vill uppfylla barnens drömmar och självklart hur Penny och Tom Allans rum blev fullproppat med möbler, leksaker och prylar. Häng med!

Här kommer ett härligt axplock av favoriter från första avsnittet ❤️ 

calle_s_trends_önskelista.jpg
1. Koväska från Skiphop 2. Förvaringsboxar från Alice & Fox 3. Klossar från Woodlii
4. Skrivbordsförvaring från Kids Concept 5. Hushyllor från Alice & Fox
​6. Pyssel från Kärnan 7. Sparbössa från By On 8. Ambulansbil, Brio

calle_s_trends_önskelista_större.jpg

1. Taxkudde från Roommate 2. Förvaringskorg från Bloomingville 3. Polis Gåbil från Mini speeder
4. Matta bilbana från Minitude 5. Racerbana från Kids Concept 6. Bord och stolar från Cloudberry Castle

Ha en strålande dag allihop!

Varma hälsningar från oss ❤️