10 måsten i BB-väskan – här hittar du checklistan!

Att veta och komma ihåg vad man borde ha med sig i bb-väskan kan göra en helt slut - som om det inte vore nog med allt annat man behöver tänka på! Tack vare våra underbara kunder, har vi kunnat sammanställa en lista med 10 utav de viktigaste saker ni föräldrar där ute, tycker är ett måste i BB-väskan.

Den stora dagen börjar närma sig och det är mycket som ska planeras inför den lilles ankomst. För att underlätta lite för alla blivande föräldrar, tänkte vi att vi kan packa BB-väskan tillsammans! Det har nämligen ramlat in massa grymma tips sedan vi frågade er vad ni var mest nöjda över att ha fyllt BB-väskan med. Fantastiskt när föräldrar kan hjälpa, stötta och tipsa varandra.

Checklista

  1. Värmekudde
  2. Mjukt toalettpapper
  3. Stora, höga och mjuka bomullstrosor
  4. Hygienartiklar – duschartiklar, tofsar och tandkräm
  5. Lypsyl
  6. Bekväma kläder till hela familjen
  7. Babynest och babyfilt
  8. Kamera och telefon (glöm ej laddare)
  9. Musik
  10. Snacks och matigare tilltugg


"En riktigt bra och peppande playlist"


Förberedelser är A och O

I det här fallet kan en tidspessimist ha en fördel. Att vara stressad när ni har ont om tid kan tyvärr leda till att ni lätt missar saker som ni faktiskt vill ha med er. Börja gärna därför med att göra en lista och bocka av den allt eftersom. Sätt i gång med listan redan några veckor innan det är dags, man vet ju aldrig när den lille har tänkt att titta ut 😊

Mycket på listan kan bockas av långt innan det är dags för förlossningen. Börja med att packa ner sådant som inte används för stunden – bekväma kläder, babynest, en bra bok med mera. När det sedan börjar närma sig kan det vara läge att packa ner resterande saker så som hygienartiklar, kamera och laddare. Utgå från era egna behov och glöm inte att packa ner något åt eventuell partner, det kan uppstå tillfällen då man behöver fördriva tiden.

Till sist vill vi dela med oss av det gosiga tipset att sova med de filtar och snuttisar ni har tänkt att ge till lillen. Det här gör att de doftar som er och därmed skapar trygghet för er nya skatt.

Ha det toppen och njut så mycket ni bara kan av bebisbubblan! <3
 

trends2.jpg
Petite Cherie skötväska