Fixa årets bästa temaparty tillsammans med Paw Patrol!

Fira allt som går att firas tycker vi! 🎉 Så idag tänkte vi gå igenom hur man på ett enkelt sätt kan fixa ett temaparty till sina småttingar. Inte vilket temaparty som helst, utan ett party med Paw Patrol-tema. Ett Paw-ty helt enkelt! 😃

I vårt förra inlägg sammanställde vi en lista över filmtips på era barns favoritfilmer. På första plats kom de väldigt aktuella Paw Patrols. När barnen själva får bestämma är det utan tvekan dessa små hundar som är favoriterna - därför kändes det självklart att våra tips och idéer på ett temaparty skulle inspireras av Paw Patrol.

 

1. Välkomna på Paw-ty!

Till att börja med kan ni välkomna alla gäster genom att visa vägen till ert hus med spår av tassavtryck. Dessa avtryck ritar ni enkelt med gatukritor. 

Senare under kalaset kan kritorna tas fram igen så att alla gäster får vara kreativa och rita på marken. Det kommer garanterat att bli en populär aktivitet!

indulgy.com.jpg
 

2. Färg efter hund

Dela in gästerna till de olika hundarna i Paw Patrol. Varje hund har en färg, så varje barn får alltså en av de färgerna. Dessa färger kommer vara temats färger under hela kalaset och det kan ni använda er av i sugrör, tallrikar, servetter och så vidare. Ett exempel är att ni sätter upp en ballong på varje stol, där barnen sedan sätter sig vid den färg de har tilldelats. Här räcker det att ha ballongerna som de är, eller så målar ni dit ögon, näsa och mun om ni känner er extra pyssliga.

catchmyparty.com.jpg
 

3. Varning för kladderi 🖐

Använd gärna en vit duk på bordet där barnen ska sitta, för nu är det dags att göra tassavtryck. En stund innan barnen ska sätta sig till bords får de doppa sina händer i den färg de blivit tilldelade (använd gärna kroppsfärg). Låt sedan varje barn få trycka sin handflata mot den vita duken för att göra sitt tassavtryck!

adventuresofamilitaryfamily.blogspot.se.jpg
 

4. En framdukning att minnas

Antingen väljer ni att köpa riktiga hundskålar som barnen äter ur, eller så använder ni er av ”vanliga” skålar i temats färger. De vanliga skålarna kan ni enkelt piffa till genom att klistra på exempelvis ett hundben av papper. Svårt att låta bli att fnissa när man äter ur en hundskål 🙊

www.crowningdetails.com.jpg
 

5. Hungrig som ett djur!

All mat, fika och godis som kalaset bjuder på kan ni forma som hundmat. Klipp alla pålägg i form av hundben, servera glass med strössel lite rörigt i en hundskål och välj godis som har Paw Patrols färger.

kellygenelife.wordpress.com.jpg      kellygenelife.wordpress.com 1.jpg
 

6. Pyssla om maten

Baka eller köp färdiga bakverk som ni dekorerar med smågodis. Bra exempel på godis att dekorera med är smarties, småkakor eller minimarshmallows. Se till att försöka hitta dekoration i temats färger och dekorera muffinsen till små tassar. It’s all bout the details!

www.toyboxnews.com.jpg
 

7. Bushumör

Klipp ut runda kartongbitar och klistra dit tassar i temats olika färger. Sätt på musik och låt barnen dansa runt tassarna. När musiken stannar ska barnen hitta sin tass (i sin färg) och ställa sig på den så fort som möjligt.

teigland.smugmug.com.jpg

 

Summan av kardemumman är att allt hänger på detaljerna! Det behöver inte vara pampigt, men försök få in en liten tanke i så många detaljer som möjligt så kommer helhetsintrycket bli starkare 😊 Låt fantasin flöda och ha kul!

 


Kram kram ❤

 

 

 

Källor

@teigland.smugmug.com

@indulgy.com

@adventuresofamilitaryfamily.blogspot.se

@crowningdetails.com

@kellygenelife.wordpress.com

@catchmyparty.com