Favoritklappar från Jollyrooms julkatalog 2019

Vår julkatalog för 2019 är äntligen här – fullproppad av julklappstips för barn i alla åldrar! I dagens inlägg lyfter vi några av våra absoluta favoritklappar från katalogen.

Ni hittar hela julkatalogen här!  

För de minsta 🎁

MELAMINSET MUMIN (från 6 mån)
Vad är både gulligt, praktiskt och kul? Jo, ett set innehållande tallrik, skål, bestick och spillfri pipmugg med motiv av populära Muminfamiljen! Allt går att diska i maskin, klarar av att värmas i mikron och har silikon på undersidan vilket underlättar vid middagen. Muggen har dessutom två handtag för bästa grepp och kan användas utan ventil när det är dags att lära sig dricka själv.

FIRST WORDS BABY DOCKA FLOWER (från 10 månader)
Dockan från Cloudberry Castle är ingen vanliga docka, den har nämligen hela 24 verklighetstrogna funktioner. Tryck på magen så skrattar, gråter eller jollrar dockan – vilket så klart gör det extra kul!

LÄRA-GÅ-VAGN (från 1 år)
Det här är en perfekt julklapp för den minsta i familjen. När det börjar bli dags att gå kan en vagn vara skönt som extra hjälp med balansen. Glädjande för alla föräldrar är vagnens mjuka hjul som både låter mindre och motverkar fula märken i golvet – win win!

LEGO DUPLO (2–5 år)
LEGO är sedan länge en favorit, bland både stora och små. För de minsta är LEGO DUPLO extra bra då det är anpassat för små händer. LEGO är både roligt och lärorikt och bjuder på allt från ljud, ljus, rörelse, djur. Vi har supermycket LEGO på vår hemsida, om du vill kolla runt lite så kan du klicka här!

För de lite större 🎁

KASSAAPPARAT (från 3 år)
Vem älskade inte att leka affär som liten? Med kassaapparaten från Fippla är chansen är stor att familj och vänner kan behöva agera kunder - som tur är tar apparaten både kort och kontanter! Här hittar du dessutom massor av andra tillbehör som är perfekta när man ska leka affär.

KINETIC ELBIL (från 3 år)
På med säkerhetsbältet, nu kör vi gasen i botten! I denna miniversion av en Volvo XC60 kan alla små kids glida fram samtidigt som favoritmusiken spelas ur högtalarna! Självklart medföljer en fjärrkontroll så att en vuxen kan styra tills barnen är trygga bakom ratten.

GPS-klocka (3-12 år)
Klockan Cmee C2 är en GPS-klocka som håller koll på både tid och barn! Med praktiska funktioner som vattenskydd, telefon, kamera, stegräknare och chatt är det här en klocka utöver det vanliga! Klockan finns i flera olika färger.

DOCKHUS PIRATES COVE (från 5 år)
Skepp o´ hoj, låt oss presentera ett lekhus med tillhörande piratskepp! Med sina flera våningar, utkikstorn och läskiga fängelsehåla är det här ingen plats vanliga landkrabbor vågar befinna sig på, bara små sjörövare och pirater!

För de största 🎁

LEGO DISNEY FROZEN (från 6 år)
En magisk julklapp till alla mini-Elsor och mini-Annor. Med Elsas krafter öppnas dörrarna till det vackra ispalatset där bara fantasin sätter gränser!  

SPELBORD 2-I-1 FOTBOLL (från 6 år)
Fotbollsfantast eller biljardälskare? Äsch, varför välja när man kan få båda? Detta spelbord erbjuder fotboll OCH biljard. Superbra julklapp för hela familjen att samlas kring!

SPARKCYKEL TRICK (från 7 år)
En tuff sparkcykel från Pinepeak är den självklara julklappen för den som söker fart och äventyr! Styret går att snurra 360 grader - du kan ju tänka dig vilka fräcka tricks det går att göra med denna. Den har dessutom slittålig stålram och PU-hjul för att den ska kunna användas år efter år! Glöm inte skyddsutrustning!

DAYBREAKER 2.0 FLEECE JACKA (stl 92–176)
Ingen jul utan i alla fall några mjuka julklappar! Den här snygga fleecejackan är tillverkad av Polartec®-fleece och YKK®-dragkedja, har hög krage och tumhål i ärmsluten!

Här hittar du massor av andra barnkläder med fokus på funktion från Helly Hansen. Med slitstarka och tåliga material är det inte konstigt att det är ett av Skandinaviens ledan3 märken inom funktionskläder!

 

Lycka till med julklappsshoppingen – och glöm inte att stanna upp och njuta av allt det mysiga som julen faktiskt handlar om!