Tre vårfavoriter från Thule

Våren närmar sig med stormsteg och med det kommer härliga promenader och cykelturer. I dagens inlägg listar vi tre vårfavoriter från Thule.

Thule är en av Sveriges mest välkända tillverkare av transportprodukter för sport- och friluftsintresserade världen över. Företaget startade för snart 80 år sedan och har från start tillverkat säker och bekväm transport för att skjutsa det viktigaste i vardagen – våra barn.

Nu när våren är på ingång blir det både fler och längre promenader och cykelturer. Nedan tipsar vi om tre stilrena favoriter från Thule som underlättar vardagens utflykter. Och du kan känna dig trygg med att varje vagn från Thule uppfyller de strängaste barn- och trafiksäkerhetsstandarderna tack vare till exempel en 5-punktssele som ser till att ditt barn sitter säkert under färden. Så att ni båda kan njuta av livet i det fria. Klicka här för att komma till hela Thules sortiment.

 

Thule Sleek Sittvagn

Thule Sleek Sittvagn är en stilren, flexibel och nätt vagn som håller i tid. Genom att köpa till en extra sittdel eller liggdel växer vagnen med familjen. Vagnen har flera smarta funktioner så som en generös sitthöjd, justerbart fotstöd och är lutningsbar i tre lägen. Nu när solens strålar dessutom börjar kika sig fram är den stora suffletten bra med sitt 50+ UV-skydd. Dessutom finns det god plats för förvaring samt en smart krok för skötväskan.

 • Justerbart handtag
 • Vändbar sits
 • Sufflett med solskydd
 • Maxvikt: 15 kg

Det finns massvis av smarta och roliga tillbehör till denna vagn. Ett regnskydd är alltid bra att ha till hands, en härlig sittdyna eller en praktisk mugghållare.

Förstabild3.jpg

Thule Sleek Sittvagn, Midnight Black

Förstabild4.jpg

Thule Sleek Sittvagn, Midnight Black

Thule Spring Sittvagn

Gör vardagen enklare med nyheten Thule Spring Sittvagn. En vagn som är enkel att fälla ihop med ett enhandsgrepp samt fällbart ryggstöd. Fotstödet är även en smart utformning som gör att äldre barn enkelt kan klättra i och ur barnvagnen på egen hand. Även denna sittvagn har en sufflett med ett bra UV-skydd 50+ samt skyddar mot regn. Tack vare paneler i mesh har suffletten dessutom väldigt bra luftcirkulation som gör att ditt barn kan hålla rätt temperatur under varma dagar.

 • Maxvikt 22 kg
 • Barn mellan 6 månader-5 år
 • Justerbart handtag
 • Fällbart ryggstöd
 • Fotstöd
 • Sufflett med solskydd

Köp till ett smart insektsnät för resan eller sena kvällar. Regnskydd och matbricka är även det praktiska tillbehör till Thule Spring.

Förstabild5.jpg

Thule Spring Sittvagn, Majolica Blue

Förstabild2.jpg

Thule Spring Sittvagn, Majolica Blue

Thule Chariot CX2 Blue med Cykelkit

Lagom till cykelstart tipsar vi om det perfekta redskapet för den aktiva familjen, nämligen en cykelvagn. Dela en aktiv livsstil med ditt barn och låt vagnen fylla flera funktioner i vardagen. Låt barnet följa med på cykelturer, bli skjutsad till förskolan, affären eller andra små utflykter samtidigt som ni färdas miljövänligt. En cykelvagn är även ett bra komplement ifall du har ett barn som inte trivs att sitta i en cykelsits. Både Thules multisportvagnar och cykelvagnar är utformade och byggda för att prestera på vägen såväl som i tuff terräng. Barnet åker stadigt och bekvämt med en fjädring som gör åkturen mjuk.

Thule Chariot CX2 inklusive Cykelkit kombinerar elitprestanda med komfort, stil och teknik. En vagn som fungerar utmärkt till att skjutsa 1 barn, men fungerar lika bra ifall du har 2 barn i nära ålder eftersom vagnen är utformad som en syskonvagn.

Även fast lagen inte kräver det rekommenderar vi alla barn som åker i cykelvagn att använda hjälm.

 • Utformad för de fyra årstiderna - cykling, jogging, promenader och längdskidåkning
 • Aerodynamisk design
 • Justerbar fjädring
 • Skivbromsar
 • Viktkapacitet: 45 kg

Tips! Ta med barnet på löprundan då du enkelt kan förvandla cykelvagnen till en schysst joggingvagn med ett joggingkit.

Thule-Chariot-CX2-Blue-med-Cykelkit-Kollage.jpg

Thule Chariot CX2 Blue med Cykelkit

 

Vill du läsa mer om barnvagnar? Spana in vår barnvagnsguide som hjälper dig i jakten på en ny barnvagn.