Det prisbelönta babyskyddet Doona+

Doona är ett företag med visioner som är hängivna till att förbättra och förenkla för föräldrar och deras bebisar genom innovativa produkter och lösningar. I dagens inlägg presenterar vi deras revolutionerande och prisbelönta Doona+ - det första babyskyddet i världen med integrerad vagn.

Doona’s resa började när grundaren Yoav Mazar ville skapa en så säker och enkel tillvaro för vad som nu hade blivit det viktigaste i hans liv – han och hans frus dotter Danielle “Doona”. I och med att både Yoav och hans fru ville spendera så mycket kvalitetstid som möjligt med dottern så tog de med henne vart de än skulle. Säkerheten var prio 1, men ett irriterande moment i det var det ständiga växlandet mellan babyskydd och vagn. I och med detta skapades Doona+ babyskydd som inte bara är en flerfaldig prisvinnare, utan även världens första babyskydd med integrerad vagn.

 

Doona+

Doona+ är ett säkert och praktiskt babyskydd att använda både i och utanför bilen. Med sin 2-i-1-funktion är den perfekt för föräldrar som rör sig mycket. På bara några sekunder kan hjulen fällas ut genom en simpel knapptryckning, och med hjulen utfällda går babyskyddet att köra som en smidig vagn. På detta vis behöver du som förälder inte längre bära runt på ett tungt babyskydd, och dessutom frigörs det utrymme i bilens bagage eftersom du inte längre behöver ha med dig en barnvagn!

Huvudstödet är designat för att ytterligare förstärka det befintliga sidokollisionsskyddet samtidigt som barnet får stöd och komfort. Dessutom ger spädbarnsinsatsen din nyfödda bebis högsta möjliga säkerhet och bekvämlighet den första tiden i babyskyddet, med en så naturlig hållning och position som möjligt.

doona-@ulrikaaforsberg.jpg

Doona+ Babyskydd, Nitro Black

 

9 egenskaper med Doona+ babyskydd

- Integrerad vagn

- Hjulen fälls ut med en enkel knapptryckning

- Ergonomisk

- Huvudstöd som förstärker sidokollisionsskyddet

- Spädbarnsinsats

- Centrerande fästen förhindrar spädbarnsinsatsen att hamna fel

- Fukt- och värmereglerande

- Extra vaddering

- Halkfri beläggning

 

Doona+ babyskydd kommer i flera härliga färger, vilken blir din favorit? Spana in hela Doonas sortiment här

 

___________________________________________

www.amvina.se/doona/

@ulrikaaforsberg