Barnmatsburken

Barnmatsburken är ett svenskt varumärke som är en del av det familjeägda företaget Pufz. De erbjuder en uppsjö av innovativa och praktiska silikonprodukter för barn. Produkterna är framtagna med stor omsorg för att underlätta vardagen för både dig och ditt barn. Hos oss på Jollyroom finner du ett urval av barnmatsburkens populära produkter, med allt från portionsformar till barntallrikar!

Praktiska lösningar för barnens måltider med svenska Barnmatsburken

Barnmatsburken är ett svenskt varumärke som är en del av det familjeägda företaget Pufz. Barnmatsburken tillverkar innovativa och praktiska silikonprodukter för barnmat. Produkterna är tillverkade med största omsorg och med avsikt att göra livet lättare för dig och ditt barn, och alla är helt fria från BPA.

Köp Barnmatsburken hos Jollyroom

Här på Jollyroom hittar du flera varianter av Barnmatsburkens populära och praktiska portionsformar i silikon. Frys in barnmaten i portionsformarna så finns det alltid mat klar när hungern slår till. Hos oss hittar du också Barnmatsburkens originella och praktiska barnmatstallrik i silikon. Tallriken är uppdelad i flera fack som gör det enkelt att dela upp maten, och alla fack har kanter som gör det lättare att skyffla upp maten på besticken även för små, ovana händer.