56 träffar

Praktiska och lättanvända barnvagnar från Crescent

En ny barnvagn är ingen liten investering för småbarnsfamiljen. En barnvagn ska inte bara vara rimlig i pris, den ska också vara ett praktiskt och lättanvänt hjälpmedel i vardagen, och självklart en bekväm och inte minst säker plats för ditt barn att sitta eller ligga. Här gör man med andra ord klokt i att inte kompromissa någonstans.

Med en barnvagn från Crescent kan det verkligen inte bli fel. Detta är ett trendigt och prisbelönat varumärke med 120 års erfarenhet i branschen. För Crescent står kvalitet och säkerhet i fokus, och du som förälder kan lita helt på att vagnen du köper är av toppkvalitet och står i stånd att tillfredsställa varje krav familjevardagen kan komma med.

Hitta din nya Crescent hos Jollyroom

Här på Jollyroom har vi ett strålande utbud av Crescent-barnvagnar i de flesta kategorier. Vi har Crescent-duovagnar, Crescent-kombivagnar och Crescent-sittvagn.

Dessutom har vi praktiska tillbehör från Crescent som bilstolsadaptrar så att du kan använda ett babyskydd med din vagn, praktiska organizers att hänga på barnvagnsstyret samt naturligtvis regnskydd, vindskydd, myggnät och liknande.

Som om det inte vore nog säljer vi också riktigt snygga och praktiska skötväskor från Crescent. Detta är exklusiva och stilfulla modeller som inte bara har plats till allt du och minstingen behöver ha med er på promenaden – de gör sig också utmärkt som vardagsväskor, och de är sydda i slitstarka kvalitetsmaterial som gör att de håller länge.

Kort sagt, när det gäller varor från Crescent hittar du dem här, oavsett om du är ute efter en enkel organizer eller en snygg bäst-i-test-barnvagn. Och skulle det dyka upp några frågetecken är det bara att kontakta vår kunniga och supereffektiva kundserviceadvelning!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen