Duovagnar

En duovagn har en separat sitt- och liggdel så att du kan justera barnets position och använda duovagnen från att hen är nyfödd tills att hen vill sitta upp i vagnen. Kika i vårt stora bäst-i-test-sortiment av duovagnar!

Topplista

 • 689 träffar.

  Smarta lösningar med duovagn

  Med duovagnen slår du lätt alla flugor i en smäll – du får en vagn som inte bara har en lång livslängd, men som också är oerhört flexibel och lätt att använda. Duovagnens separata liggdel och sittdel gör det möjligt att använda den direkt från att ditt barn är nyfött, tills att vagnen inte längre behövs. Allt du behöver göra när ditt barn blivit stort nog att kunna sitta upp själv, är att ta av liggdelen och klicka i sittdelen – och vips har du en sittvagn att använda i några år till!

  Jollyroom kan duovagnar

  Här på Jollyroom har vi ett brett urval av duovagnar i alla möjliga varianter, från Haucks duovagnar med sin moderna design till Akta Graco med sin originella och snygga design, för att inte tala om de exklusiva Baby Jogger. Och detta bara för att nämna ett fåtal.

  Många duovagnar i vårt sortiment kan också användas i ett så kallat Travel System. Detta innebär att du förutom att växla mellan ligg- och sittdel också kan klicka i en barnstol på chassit vid behov. Detta kan vara en bra lösning om du till exempel vill undvika att väcka ett sovande barn i flytten från bil till vagn. Men glöm inte att det ofta krävs särskilda adaptrar för att fästa bilbarnstolen i vagnen, och att alla babyskydd inte är kompatibla med alla vagnar, och vice versa. Läs därför alltid produktbeskrivningen noga!