Mountain Buggy

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Mountain Buggy barnvagnar. Mountain Buggy startades 1992 och har ett gott rykte för sina slitstarka, hållbara och mycket lättmanövrerade barnvagnar. Mountain Buggy har med både utformning och teknologi utvecklats genom åren till en genomtänkt design, inspirerad av rena linjer och funktionell stil. Från nyfödd till småbarn, från bergsleder till stadsgator - med Mountain Buggy kan föräldrar leva ett liv utan begränsningar. Mest känd är Mountain Buggys "Urban Jungle".

Mountain Buggy – förstklassiga barnvagnar och babyprodukter

Med sina snart 30 år i barn- och babybranschen kan man räkna med att Mountain Buggy levererar bra produkter. Mountain Buggy etablerades 1992 och har ett gott rykte för sina slitstarka, hållbara och lättmanövrerade barnvagnar. Deras barnvagnar har genom utformning och teknologi utvecklats till att erbjuda dig en genomtänkt design inspirerad av rena linjer och funktionell stil. Mountain Buggy tillverkar även andra barn- och babyprodukter som bärselar och mycket mer! Från nyfödd till småbarn – från bergsleder till stadsgator – med Mountain Buggy kan föräldrar och barn leva ett liv utan begränsningar.


Hitta produkter från Mountain Buggy på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du en mängd barn- och babyprodukter från Mountain Buggy. Här hittar du inte bara deras populära barnvagnar som Urban Jungle utan även sparkcyklar, regnskydd till vagnen, bärselar och mycket mer. Deras produkter finns i en mängd olika färger och mönster.

Kolla gärna in vårt sortiment av andra produkter som en småbarnsfamilj kan behöva som leksaker, barncyklar, barnkläder, skidor och pottor! På Jollyroom hittar du alltid barn- och babyprodukter till marknadens lägsta priser och med öppet köp i 365 dagar. Om du skulle vara missnöjd med ett köp kan du snabbt och smidigt skicka tillbaka dina produkter för återbetalning. Välkommen in!