Skruvgrindar

En skruvgrind är en säker barngrind som enkelt skruvas fast i alla öppningar i hemmet. Sätt grinden ovanför trappan eller i andra riskfyllda öppningar och skapa en säker miljö för barnet. I vårt sortiment finner ni skruvgrindar med olika lösningar och i olika modeller från kända varumärken som BabyDan och Beemoo Safe!
20 träffar.

Barngrindar för ditt barns säkerhet

Med en rejäl skruvgrind kan du hålla ditt barn borta från ställen som de kan göra sig illa på.  Små barn vill gärna gå på upptäcktsfärder och med en säker trappgrind framför trappan eller en rumsavdelare runt spisen, kan du känna dig trygg i att hen inte kommer åt. Skruvgrindarna skruvar du enkelt fast mot väggen och har en smart stängningsfunktion som barnen själva inte kan öppna. Grindarna finns i flera olika modeller och lösningar, med alltifrån fiffiga rullgardinsgrindar till klassiska grindar med stänger. De flesta barngrindar har en snygg och diskret design som passar bra in i alla hem.


Hitta en massa smarta skruvgrindar hos oss

På Jollyroom finner du en massa bra säkerhetsgrindar för hela ditt hem. Här hittar du fiffiga trappgrindar, rumsavdelare i olika storlekar och lekhagar för ditt barn att leka i. Rumsavdelare kan enkelt förlängas för att passa in precis där du behöver ha den. Alla grindar monterar du snabbt upp på väggen och sitter ordentligt fast. Grinden kommer därför inte välta av ditt barns vikt. Med en säkerhetsgrind framför trappan, i dörrkarmen, ut till balkongen eller in till köket hålls ditt barn säkert och tryggt när hen rultar runt. Du finner skruvgrindar hos oss från kända varumärken som Beemoo, Babydan, Lascal och en massa andra. Ta en titt in och hitta grinden som passar bäst till ert hem!